Naturlig homøopatisk middel mod angst Relief

04/06/2010 by admin

Homøopati er en form for alternativ medicin, der bruger fortyndede naturlige retsmidler til at neutralisere lidelser som generelle og situationsbestemt angst. Loven om tilsvarende, eller "som kur som," hedder det at tage stoffer, som forårsager de samme symptomer som lidelse vil hjælpe kroppens immun system opbygge et forsvar mod sygdommen. På denne måde virker homøopati med den menneskelige krop som en vaccine.

Typer af angst

Du skal identificere typen af angst, der forårsager lidelser. En type er klinisk diagnosticerede eller kronisk angst, såsom generaliseret angst (GAD), og den anden er situationen-baserede angst. Behandling af kronisk angst, at kontakte en uddannet homøopat for behandling. Situationsbestemt former for angst, såsom sceneskræk, chok og sorg, kan behandles uden at konsultere en homøopat; men hvis det er første gang, ved hjælp af et Homøopatisk behandling, en høring er anbefalet.

Homøopati høring

En homøopat er en uddannet practitioner af homøopati, der mødes med kunderne for at bestemme den bedste form for behandling for deres lidelser. En indledende session kan tage lang tid på grund af den holistiske tilgang, at homøopati tager mod symptom forvaltning. Det forbedrer den hele velvære af patienten i stedet for kun at give symptom relief. Indtag processen omfatter en sygehistorie og information om kost, livsstil, følelser og sindstilstand.

Procedure

Homøopatiske midler opfylder de krævede standarder fastsat af Food and Drug Administration, og færdigformulerede samlinger af homøopatiske midler er til rådighed for personer, der ønsker at selv behandle. Men picking den korrekte retsmiddel kan være svært, og hvis en person tager en homøopatisk behandling for første gang har generel angst eller er på nogen form for medicin, han eller hun bør søge hjælp fra en professionel homøopat. Hvis i øjeblikket tager en receptpligtig medicin, såsom antidepressiv medicin, er det vigtigt ikke at ophøre at medicinen brat. Kun ændre dosis af receptpligtig medicin under ledelse af den ordinerende læge.

Prøven situationsbestemt angst behandlingsplan

Altid tage retsmidler uden mad, drikke, alkohol eller tobak. Tillade, at tablet eller granulat til opløses i munden, og må ikke indtages noget undtagen vand i 15 minutter efter indtagelse af midlet.

Begynder med 6 x potens af de tildelte stof og tage to tabletter hver to til fire timer afhængigt af sværhedsgraden, eller skarphed af sygdommen. Når der er mærkbar forbedring, stige mellemrum mellem dosisstørrelserne. Når symptomerne er reduceret betydeligt, afbryde behandlingen. Hvis midlet bruges længere end nødvendigt, kan det forårsage symptomer til at opstå igen.

Generaliseret angst behandlinger

For generaliseret angst (GAD) lidende, følgende homøopatiske behandlinger kan være nyttige:• Ignatia amara• Argentum nitricum• Aconite napelus• Arsen album (arsen oxid)• Hyoscyamus (fælles Bulmeurt)

Situationsbestemt angst behandlinger

For situationsbestemt angst patient kan følgende homøopatiske behandlinger være nyttige:• Præstationsangst--Gelsemium (yellow jasmin)• Chok--Anconite (Stormhat)• Sorg--Ignatia• Socialt avoidant--Natrum muriaticum (salt), især hvis han eller hun har tendens til at fokusere på negative følelser og fornærmelser• Frygt for svigt og manglende tillid - clavatum (klub moss)


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com