Fem forskellige typer af kreatin

04/07/2010 by admin

Fem forskellige typer af kreatin

Kreatin, som findes naturligt i rødt kød, er et supplement, som bruges af mange bodybuildere og atleter som en måde at vinde styrke og medvirken ved at udvikle muskelmasse når det bruges sammen med regelmæssig motion og vægtløftning. Der er fem forskellige typer af kreatin, og hver har sine egne særlige egenskaber, samt sine egne fordele og ulemper.

Kreatinmonohydrat

Den mest almindelige form for kreatin Kreatinmonohydrat kommer i to forskellige former: standard og mikroniserede form. Selv om den mikroniserede version er mere vandopløselige end den standard version, er den standard version stadig mere bredt tilgængelige. Men den standard monohydrat har været kendt som årsag maveproblemer, da det har en lavere absorptionshastigheden.

Kreatin phosphat

En af de dyreste former af kreatin, kreatin phosphat er lavet ved at tilslutte en fosfat med kreatin molekyler. Den største ulempe ved kreatin phosphat er mængden af kreatin, som kan kombineres med fosfat; denne blanding indeholder kun to tredjedele kreatin, hvorfor det anses for at være mindre effektiv end andre creatines.

Kreatin citrat

Lavet ved at blande citrat molekyler med kreatin, denne form vinder i popularitet, fordi det er meget vandopløselige. Selv om det ikke er så effektiv som Kreatinmonohydrat, at det indeholder kun 40 procent kreatin, det er stadig meget udbredt, trods de høje omkostninger.

Kreatin malat

Når kreatin kombineres med æblesyre, dannes kreatin malat. Denne form for kreatin er også meget vandopløselige, og æblesyre hjælper i hurtige absorption. Kreatin malat forbliver dog den mindst almindelige form for kreatin, selvom undersøgelser stadig bliver gjort for at bestemme dens niveau af effektivitet i forhold til andre former for kreatin.

Kreatin ethylester

Kreatin ethylester er oprettet ved at sammenføje ester molekyler til kreatin. Det menes, at ved at gøre dette, kreatin kan trænge lettere igennem cellemembraner og dermed gøre det muligt at være mere effektiv. Selv om ikke så populær som Kreatinmonohydrat, kan denne form for kreatin være den næste til at vinde popularitet i den nærmeste fremtid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com