Hvordan man behandler høj skjoldbruskkirtlen

09/23/2013 by admin

Hvordan man behandler høj skjoldbruskkirtlen

Høj skjoldbruskkirtlen er det lægmandsbetegnelse for hyperthyreoidisme eller en overaktiv skjoldbruskkirtel. En overaktiv skjoldbruskkirtel producerer for mange hormoner, som kan føre til en toksicitet kaldet tyreotoksikose. Hyperthyroidisme er ofte et symptom på Graves' sygdom, en autoimmun sygdom. Hyperthyroidisme er alvorlig, men der er mange behandlingsmuligheder.

Instruktioner

• Tage stoffer til at forbedre symptomer på hyperthyreoidisme. Du kan tage medicin, hvis dit hjerte racing som følge af hyperthyroidisme, eller du oplever andre fysiske bivirkninger. Beta-blokkere er almindeligt ordineret til hyperthyreoidisme. De vil øge dit stofskifte og mindske dine symptomer.

• Få en recept til at målrette din skjoldbruskkirtel. Antithyroid narkotika vil mindske produktionen af skjoldbruskkirtelhormoner. De mest almindelige antithyroid narkotika i USA er methimazol og propylthiouracil.

• Tage radioaktivt jod. Dette vil dræbe de aktive celler i din skjoldbruskkirtel. Udslette disse celler kan potentielt helbrede hyperthyreoidisme med en enkelt dosis. Undgå denne behandling, hvis du er gravid eller ammer.

• Kirurgisk fjerne nogle af skjoldbruskkirtlen. Fordi skjoldbruskkirtlen er overproduktion skjoldbruskkirtelhormon, vil fjerner nogle af skjoldbruskkirtlen mindske produktionen af hormoner. Denne procedure blev en mere fælles behandling af hyperthyreose i fortiden, men det er en mulighed for gravide kvinder eller patienter med meget store skjoldbruskkirtel.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com