Hvordan man starter Triage uddannelse

09/17/2013 by admin

Hvordan man starter Triage uddannelse

Triage indebærer at træffe kritiske beslutninger i ekstreme ulykkestilfælde. Den person, der udfører denne opgave tager ansvar for mærkning om et offer kræver mindre pleje, betydelig pleje, øjeblikkelig pleje eller er afdøde og kræver ingen pleje. Det enorme ansvar for triage falder normalt på den første uddannede person til at reagere på webstedet hændelse. I sådanne kaotisk og intense situationer, skal denne person har stærke uddannelse og være i stand til at opretholde klarhed omkring formål at redde det største antal ofre. START (simpel triage og hurtige behandling) system er en af mange protokoller, designet til at give klare, grundlæggende triage retningslinjer for folk med selv et minimum af medicinsk uddannelse.

Instruktioner

Hvordan man starter Triage uddannelse

• Tag en grundlæggende første responder medicinsk støtte klasse, hvis du ikke allerede har andre medicinske uddannelse. Mange af disse er tilbudt gratis eller til en rimelig pris fra din lokale amerikanske Røde Kors kapitel, hospital eller alarmtjenester center. For at udføre selv de mest grundlæggende triage, skal du være i stand til at fastslå respiration satser, rydde luftveje, check perfusion og pulse priser og bestemme ofrets mental årvågenhed. Disse er grundlæggende minimumsplacering kræves af START-protokollen og mange andre triage systemer.

• Tilmelde dig i en af de mange golfbaner designet specielt til at undervise triage færdigheder. Din lokale hospital, brandvæsen eller nødsituation-management system personale kan muligvis give oplysninger om klasser bliver undervist i din placering. Du kan være kvalificeret til et legat fra en af disse organisationer til at dække udgifterne til din uddannelse i bytte for din frivillige tjenester til den pågældende gruppe.

• Drage fordel af katastrofer eller nødsituationer simuleringer, der afholdes i dit område. I varmen en faktiske nødsituation er det desværre nemt at blive overvældet og midlertidigt glemme hvad du har lært. Praktisk erfaring med selv simulerede triage begivenheder vil bidrage til at cementere de færdigheder og procedurer i dit sind, gør dig i stand til at fungere bedre når under ekstrem stress.

• Lære hvordan nødsituation kommando system fungerer i dit område. Ved, at agenturer som tjenesteydelser og hvor du passer. I mange områder, er det ulovligt for en uafhængig person til at begynde at gøre støtten adskilt fra en af de agenturer, der er forbundet med den officielle kommandovejen. Selv ved første øjekast synes dette restriktive og kontraproduktive, det rent faktisk hjælper med at forhindre god samaritanerne med flere gode hensigter end ordentlig uddannelse fra muligvis forårsager mere skade end gavn og også barer dem, der ville drage fordel af ofrene i stedet for at hjælpe dem med.

• Fortsætte med at øge din viden om førstehjælp, nødberedskab og triage kriterier. Hver en bid af viden du kan bringe til en nødsituation står til gavn for ofrene. Ny forskning og proceduremæssige opdateringer overflade ofte og det er vigtigt at forblive opdateret i vidensbasen.

Tips & advarsler

  • Deltage i så mange nødsituation øvelser som du kan, så din reaktion vil være som instinktive og som korrekt som muligt og gearet tæt til farer fælles for dit lokalområde.
  • Hvis du er beskæftiget i feltet sundhedspleje, tale med din arbejdsgiver om at sørge for triage uddannelse for hele organisationen.
  • Forsøg ikke at udføre triage, medmindre du har den nødvendige grad af medicinsk uddannelse.
  • Sørg altid for, situation og miljø er sikker før nærmer sig og begynder triage. Du kan ikke hjælpe, hvis du bliver en af ofrene.
  • Ikke handle uafhængigt af kommandovejen. Du kan uforvarende bringe ofre yderligere ved at tilføje til den iboende forvirring af en multiple-casualty hændelse.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com