Hvad er forskellen mellem EPO & PPO i blå kors i Californien

09/11/2013 by admin

Inden for den administrerede sundhedspleje industri fungerer levering systemer ud af et netværk af udbydere, der kontrakt med individuelle forsikringsselskaber. Blue Cross of California bærer en bred vifte af forsikring sundhedsplaner, hvoraf to er planerne for EPO og PPO. Forskellene mellem disse planer har at gøre med hvordan services leveres og hvem der betaler dem.

EPO planer

EPO planer, også kendt som eksklusiv udbyder organisationer, består af små netværk af læger og faciliteter. Primærsektoren administrere alle aspekter af en patients medicinsk pleje og håndtere henvisning processen, når en specialistbehandling er nødvendigt, ifølge Mamas sundhed, en sundhedspleje referencested. EPO planer bære højst levetid politik med hensyn til hvor meget de udbetaler i løbet af en patients levetid. På grund af den måde, disse netværk er sat op, kan EPO planer tilbyde store rabatter på samlet set lægeudgifter. Men de kræver patienter til at holde sig inden for netværket, for at tjenesteydelser skal dækkes; ellers, patienterne betale de samlede omkostninger for enhver behandling uden for netværket.

PPO planer

PPO planer, også kendt som foretrukne leverandør organisationer, består af større netværk end dem, der tilbydes af EPO planer, ifølge BenefitsCafe, en health plan ressource site. I denne type af planen, skal patienter vælger en praktiserende læge fra inden for netværk, der koordinerer alle aspekter af patientens pleje. PPO planer dække udgifter til tjenester modtaget uden for udbyder netværk; men patienter vil betale mere out-of-pocket udgifter når du går uden for netværket. Som med enhver forvaltes pleje netværk gælder de reducerede omkostninger kun med netudbydere, der har kontrakt med patientens forsikringsselskab.

Udbyder dækning forskelle

PPO planer yde mere fleksibilitet med hensyn til dækning af forskellige former for tjenesteydelser i forhold til EPO plan dækningsområder, ifølge Mamas sundhed. Desuden, i modsætning til EPO plan behov for en henvisning til en specialist, kan patienter under PPO planer søge en specialistbehandling uden en primær pleje læge henvisning. En anden stor forskel mellem EPO og PPO planer har at gøre med barsel dækning. For eksempel, dække EPO planer typisk omkostningerne ved at levere en baby, mens PPO planer ikke.

Out-of-Pocket udgifter

PPO planer bære en stor kalenderår selvrisiko, der skal betales, før planen dækningsområder faktisk betaler for medicinske omkostninger; dog er månedlige præmie omkostninger relativt lav sammenlignet med EPO planer, ifølge BenefitsCafe. Når det fradragsberettigede beløb er betalt, omfatte PPO planer 100 procent dækket udgifter for resten af kalenderåret. I forbindelse med familie PPO planer, hvert kursus i behandling af enhver ét familiemedlem virker ud af den samme selvrisiko i modsætning til EPO planer--hvor hvert familiemedlem har sit eget fradragsberettiget beløb til at dække.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com