Hvor hen til genoprette fra endoskopisk karpaltunnel kirurgi

08/29/2013 by admin

Hvor hen til genoprette fra endoskopisk karpaltunnel kirurgi

Endoskopisk kirurgi er en af flere typer af operationer, der bruges til at behandle mennesker med karpaltunnelsyndrom, når alle andre behandlinger har været forgæves. Denne kirurgi indebærer indsættelse en lille slange med et kamera i snit i håndled og hånd. Mens denne type kirurgi er mindre indgribende end andre, er det stadig vigtigt at passe på dig selv bagefter. Læs videre for at lære hvor hen til genoprette fra endoskopisk carpal tunnel kirurgi.

Instruktioner

• Spørg en ven eller et familiemedlem medlem at afsætte lidt tid til at hjælpe dig med at genoprette. Endoskopisk kirurgi har generelt en meget kort restitutionstid, men være parat til at have nogen hjælp ud i op til to uger.

• Etablere en forståelse med din ven om, hvordan han vil hjælpe dig med at genoprette fra din operation. Det er vigtigt at lade ham vide, at du har brug for nogle hjælp, men du ikke vil have ham til at fralægge sig sit eget ansvar.

• Ophold væk fra kørsel. Har en ven hjælpe dig med at køre fordi det involverer begge dine hænder. Du har brug at hvile den hånd, der var opereret. Forsøge at planlægge din Fysioterapi aftaler om aftenen, så dine venner og familiemedlemmer plejer nødt til at forlade arbejdet tidligt for at give dig et lift.

• Få hjælp med tunge løft. Hvis din ven går dagligvarer, så spørg hvis du kan komme med. Du kan skubbe vognen, mens hun henter ud af de poster, du har brug for.

Kontroller, at du tager din medicin som anvist. Vide hvilke bivirkninger for at lede efter, og hvornår man skal ringe til en læge hvis du har en dårlig reaktion.

• Kender dine venner grænser. Du måske har brug for masser af hjælp i de første par uger efter operationen, så spredes opgaver blandt venner og familiemedlemmer. Få forskellige mennesker til at køre dig til dine Fysioterapi aftaler på forskellige dage.

Tips & advarsler

  • Få følelsesmæssig støtte fra en ven. Efter operationen medicin måske gøre dig deprimeret. Har din ven, minde dem om, at endoskopisk kirurgi sandsynligvis rettet alle dine karpaltunnel problemer og at i et par uger du vil føle normal igen.
  • Ikke Bliv alt for afhængige af dine venner og familie. Karpaltunnel kirurgi er normalt ikke meget alvorlig, og du bør stadig være i stand til at gøre mange ting for dig selv.
  • Sørg for at du er økonomisk parat til at dække kirurgi, som det kan være meget dyrt. Tal med din sygesikringsudbyder før operationen.
  • Undgå enhver tunge løft med den hånd, der var opereret. Løft kan alvorligt komplicerer din kirurgi inddrivelse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com