Sådan fjerner anti-blænding fra briller

03/08/2010 by admin

Sådan fjerner anti-blænding fra briller

Anti-glare er en tynd belægning påføres linser af briller. Det er designet til at reducere blænding effekt forårsaget af refleksioner fra computerskærme, TV-skærme eller bilruder. Antirefleksbelægning øge prisen på briller på grund af disse fordele. Men belægningen selv kan få ridset og beskadiget over tid, hvilket betyder at du kan være bedre off taget det linser.

Instruktioner

• Bestille en aftale med en optiker, som ordineret briller, og sørg for du sætter dem med dig. Fortælle optiker hvis du har problemer med dit syn. Din optiker skal kunne fortælle dig om det er på grund af forringelse af funktionen antirefleks.

• Spørg din optiker hvis der er en måde at reparere eller gendanne den antirefleksbelægning snarere end at have det fjernet helt. Optikere har avancerede rengøringsmidler, kan være i stand til at forfine de antirefleksbelægning.

• Anmode om en anslået pris for fjernelse af anti-blænding belægning, hvis din optiker er ude af stand til at forbedre den gennem rengøring. Afhængigt af optikeren, kan processen være dyrt, så du kan vælge at købe nye briller i stedet.

• Spørg optikeren hvor lang tid det vil tage, hvis du beslutter at gå videre med antirefleks fjernelse. I de fleste tilfælde, det tager kun et par minutter, men du kan have til at komme tilbage til at indsamle dine briller, hvis din optiker er optaget.

• Undgå at forsøge at fjerne anti-blænding belægning dig selv med nogen kommercielle rengøringsprodukter. Mange af disse produkter indeholder skadelige kemikalier, som vil skade objektiver samt anti-blænding belægning.

• Vedligeholde dine briller når returneres ved at holde dem rene og gemme dem i en sag, når de ikke bliver slidt. Kun bruge klud og/eller rengøring lotion givet til dig af din optiker for at optimere liv i dine briller.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com