Globus syndrom

09/28/2016 by admin

Globus syndrom

Den betingelse er kendt som globus syndrom blev første gang bragt frem i lyset omkring 2.000 år siden af Hippokrates "far til medicin." I sin lægelige notater dokumenterede han tilstand som en pestilens type sygdom, forårsaget af psykiske abnormitet. I løbet af tidspunktet for Hippokrates globale syndrom var kendt som "global hystericus" men moderne læger synes at have fundet et link mellem globus syndrom tilstand og sure opstød.

Hvad er Globus syndrom?

Sigt globus syndrom kaldes også globus sensation; en tilstand, der er angivet ved en følelse af oppustethed i halsen. Merck forklarer, at patienter, der har været diagnosticeret med globale syndrom ofte opleve fornemmelsen af en klump eller massen af halsen i området. Men efter yderligere undersøgelse af en læge der er ingen fysiske beviser at der er nogen obstruktion i halsen.

Symptomer

Udover at føle sig som de har en klump i halsen, beskrive patienter også globus syndrom som følelse som fødevarer eller et fremmedlegeme er indgivet på bagsiden af halsen. Nexium forskning forklarer, at vægttab ikke er et problem, fordi syndromet ikke interfererer med at spise. Det gør, men gør det vanskeligt for en patient at synke spyt og medicin, der er i pilleform. Nogle patienter rapporterer, at globus syndrom er mere alvorlig i løbet af aftenen.

Hvordan er det diagnosticeret?

En patient oplever symptomer på globus syndrom bør vurderes af en læge. Under undersøgelsen, vil en læge kigge efter tegn på hæshed eller en tumor under tungen. Tilstedeværelsen af en af disse ville udelukke globus syndrom og angive en underliggende sygdom. I bogen "Diagnose og behandling af symptomer af the luftveje", forfatter Richard S. Irwin afslører, at den behandlende læge også vil undersøge hals, bihuler og nakke for at udelukke sygdom. Diagnostiske test kan også bruges til at bekræfte, at globus syndrom ikke skyldes en masse eller ophobning af slim.

Årsager

Årsagen til globus syndrom forbliver ukendt men læger teoretisere, at det kan være relateret til gastroøsofageal reflukssygdom (GERD). Ifølge American Academy of Family Physicians er globus syndrom de mest almindelige symptom er forbundet med GERD. Faktisk er mellem 23 og 60 procent af patienter, der oplever globus syndrom også diagnosticeret med gastroøsofageal reflukssygdom.

Behandling

Ingen medicin har vist sig effektiv i behandling af globus syndrom, men læger har bemærket, at deres patienter har en reduktion i globus syndrom symptomer når GERD er blevet behandlet. Rhinologist og Nasal plastik kirurg Dr. Joe Marais forklarer, at kontinuerlig hals clearing og synke kan gøre fornemmelser knyttet globus syndrom mere udtalt og foreslår at gøre en bevidst indsats for at begrænse sådanne vaner. Også, sutte på et stykke af hårde slik eller synke en kold drink kan også være nyttigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com