Øvelser for inkontinens efter Prostectomy

01/01/2014 by admin

En prostectomy (også kaldet prostatektomi) er den fuldstændig fjernelse af prostata. Dette er påkrævet som en metode til prostatakræft behandling for nogle patienter. Midlertidig eller permanent inkontinens er en af de almindelige bivirkninger af en prostectomy. Men mænd kan gøre visse øvelser for at få urin kontrol tilbage. Mens dette ikke vil arbejde i hvert enkelt tilfælde, rapporterer UPMC kræftcentre, at gøre øvelserne er ofte succesfulde i at hjælpe genvinde kontrollen over blæren muskler.

Prostectomy og inkontinens

Urininkontinens er defineret som manglende evne til at forhindre udsivning eller drible af urin fra blæren. Inkontinens efter prostata kirurgi ikke er altid en given. Hos nogle patienter sker det, og i andre det ikke. For dem, hvem inkontinens påvirker, problemet normalt aftager og løser sig selv inden for tre år. Gøre enkle øvelser kan fremskynde denne inddrivelse proces.

Kegel øvelser

Kegel muskel styrer strømmen af urin hos både mænd og kvinder. En stærk kegel muskel vil bidrage til at lette en hurtigere genopretning med hensyn til inkontinens efter prostectomy. Du kan finde denne muskel under vandladning og begynde at styrke muskler før den planlagte prostectomy. For at styrke kegel muskel, først identificere den ved at stoppe strømmen af urin, mens du forsøger at void. Hvis du er god til at gøre det, var muskel du bruger mens du stoppet urinen kegel muskel. Styrke denne muskel ved at knibe det stramme, holder så længe som muligt, og derefter give slip. Gentag processen med klemme, holde og slippe 10 gange i træk. Ikke alene kan disse øvelser hjælpe med inkontinens efter operationen, men de kan hjælpe med inkontinens, der opstår for en række andre årsager. Fortsætte med at gøre disse kegel øvelser for at styrke musklen, indtil du kan holde til en 10 sekunder tæller.

Bækkenbundstræning

Ifølge The blære og tarm Foundation, er bækkenbunden defineret som muskel lag strakte sig fra skambenet til rygraden. Dette er den muskel, der understøtter de anus og urinveje aktiviteter. Bækkenbundstræning er meget lig kegel øvelser. Du skal sidde, stå eller ligge i en behagelig stilling at begynde. Derfra skal du stramme din bækkenbunden. Du kan gøre dette ved at gøre, hvad du normalt ville gøre for at holde tilbage frigivelse af gas. For at gøre disse øvelser korrekt, skal du sørge du ikke flytte eller bruger unødvendige dele af deres krop til at opnå tæthed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com