Medicinske fordele ved Gurkemeje rod

01/17/2014 by admin

Medicinske fordele ved Gurkemeje rod

Gurkemeje rod ligner ingefær og tilhører samme familie af krydderier. Du kan kende det som en gul-orange, pulver, der bruges som en af krydderier i karry. Selvom den aktuelle forskning i gurkemeje og sundhed indebærer for det meste lab dyr, ikke mennesker, krediteres en af gurkemejes komponenter, curcumin, populært at give enkeltpersoner flere sundhedsmæssige fordele, fra at reducere mindre betændelse til at hæmme væksten af kræftceller.

Anti-kræftfremkaldende

Vel vidende, at Gurkemeje har været brugt i århundreder som en anti-inflammatorisk i visse samfund og at inflammation spiller en rolle i udviklingen af kræft, forskere på Institut for eksperimentel Therapeutics, besluttet MD Anderson Cancer Center ved University of Texas at undersøge de virkninger, det ville have på kræftceller. Deres forskning afslørede, at curcumin, en del af gurkemeje, undertrykt spredning af brystkræftceller til lungerne på mus.

Anti-inflammatorisk

I bogen, "Gurkemeje: The slægten gurkemeje," henvise forfatterne til forskning, der angiver gurkemeje er en kraftfulde anti-inflammatorisk. De hævder, at Gurkemeje olie og curcumin udviser potent anti-inflammatoriske effekter. Oral administration af curcumin i tilfælde af akut betændelse blev anset for at være så effektiv som cortizone.

Diabetes forebyggende

I en undersøgelse offentliggjort af National Institutes of Health, fandt forskere ved Columbia University Medical Center Diabetes og endokrinologi Research Center, at curcumin behandling af overvægtige mus reduceret inflammation og diabetes.

Deepak Chopra, i "The Chopra Center urte-håndbogen," anbefaler, at alle med voksne - debut diabetes omfatte gurkemeje i hans daglige kost.

Hjertet støtte

Ifølge Journal of Clinical Investigation studerede forskerne virkningerne af gurkemejes curcumin på hjerter af rotter. Forskere gav laboratorium rotter curcumin og derefter drives på deres hjerter til at gøre dem modtagelige for hjertesvigt. De indsendt en anden gruppe af rotter, der ikke har modtaget curcumin den samme procedure.

Curcumin ikke kun forhindret hjertesvigt, det også vendt hjertet udvidelsen i den første gruppe af rotter.

Kolde middel

Deepak Chopra anbefaler i den "Chopra Center naturlægemidler håndbog," blande gurkemeje i koriander eller kanel te til behandling af forkølelse, influenza og feber. Du kan også drys krydderi på en teskefuld honning og tage det til at stoppe hoste.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com