Brintoverilte til Toenail svamp

01/04/2014 by admin

Brintoverilte til Toenail svamp

Toenail svampen kan inficere en eller flere negle. Svampeinfektion kan begynde som en hvid eller gul plet under neglen. Svampene vokser, toenail vil blive mere misfarvede og infektionen kan blive smertefuldt.

Toenail svamp årsager

Svampe lever i områder, der er varm og fugtig. Svampen kan indtaste din krop gennem et lille snit eller adskillelse mellem toenail og neglelejet. Svampeinfektioner er mere almindelige i tånegle, fordi miljøet i skoene tillader svampe til at trives.

Svampe infektion symptomer

Svampeinfektion kan forårsage flere forskellige symptomer. Disse kan forårsage den inficerede toenail bliver fortykket, sprødt, misfarvede, laset, smuldrende eller forvrænget form.

Behandling for Toenail svamp

Anvendelsen af hydrogenperoxid til Forkæl toenail svamp er også kendt som oxidative terapi. Dyppe de inficerede tånegle i en blanding af vand og en 3% koncentration af brintoverilte flere gange om dagen vil bevirke, at cellerne til at bryde. Hydrogenperoxid forstyrrer respiration proces forårsager celler til at dø.

At forhindre en svampeinfektion

Nogle metoder til at hjælpe med at forhindre en svampeinfektion kan omfatte bruger en svampedræbende spray eller pulver i dine sko, iblødsætning dine tånegle i hydrogenperoxid en gang om ugen, at holde dine negle trimmes og tør, og ikke gå barfodet på offentlige steder.

Overvejelser

Enhver svampe, der ikke omkom kan fortsætte med at stige. Hvis du fortsat bruge brintoverilte blandingen i en uge eller to det kan hjælpe med at sikre, at er den svampeinfektion forsvundet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com