Hvad er årsagerne til Pediatric mavesmerter?

01/31/2014 by admin

Pediatric mavesmerter, der også omtales som maven smerte, mavesmerter eller smerter i underlivet, er en almindelig tilstand hos spædbørn, småbørn og børn. Børn med mavesmerter kan muligvis ikke kommunikere hvad der plager dem eller hvad deres symptomer er, så forældre og pårørende nødt til at være meget opmærksomme på opførsel, spisevaner og afføring af ethvert barn under deres pleje. Overveje disse oplysninger stammer fra Mayo Clinic, National Library of Medicine, Nemours Foundation og American Academy of Family Physicians om årsagerne til pediatric mavesmerter.

Kolik

Babyer med kolik kan have symptomer, herunder mavesmerter, der forværres i den sene eftermiddag og tidlig aften. Colicky babyer kan have flere mavesmerter efter at have en flaske eller sygepleje, som kan være et tegn på syre refluks. Mavesmerter forårsaget af kolik kan reduceres ved at holde barnet mens fodring, stoppe ofte for at bøvse og foretage kostændringer i mødre, der ammer.

Mad

Børn, der er allergiske over for visse fødevarer og forbruger disse fødevarer kan udvikle mavesmerter. Intolerans at laktose, gluten og andre ingredienser kan forårsage mavesmerter hos børn. Børn, der spiser fødevarer med højt syre, såsom frugt juice, sodavand og tomat produkter kan udvikle syre refluks, hvilket kan forårsage mavesmerter.

Gas

Børn, der lider af overdreven gas kan have mavesmerter. Spise mad for hurtigt, eller sluger luft, når de spiser kan forårsage en bygge op af gas, der fører til bøvsen og mave smerter. Børn, der er kronisk forstoppelse eller holde deres afføring i lange perioder kan også udvikle mavesmerter.

Infektioner

Børn, der smittes med viral gastroenteritis, der også omtales som maveinfluenza, kan opleve mavesmerter, opkastning og diarré. Virale infektioner som influenza og skoldkopper kan forårsage pediatric mavesmerter, som kan vare en uge eller længere. Bakterielle infektioner som salmonella kan forårsage pediatric mavesmerter, og er almindeligt spredes gennem forurenet fødevarer eller børnepasning Centre.

Intussusception

Babyer og småbørn med mavesmerter kan have en tilstand kaldet intussusception, som forårsager en blokering i tarmen, der hæmmer fordøjelsen og cirkulation. Pediatric mavesmerter forårsaget af intussusception er intens og har et pludseligt indsættende, og symptomerne kan blusse op og derefter aftager men skal gentages.

Medicinske lidelser

Børn med visse former for medicinske lidelser kan have mavesmerter. Tarm lidelser, herunder irritabel tyktarm, kan Crohns sygdom og diverticulitis forårsage pediatric mavesmerter. Børn, der har seglcelleanæmi eller er født med eller udvikle en brok kan have vedvarende mavesmerter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com