Hvordan man vælger en Vitamin formel

09/18/2016 by admin

Hvordan man vælger en Vitamin formel

Du kan ikke vide, at de fleste vitaminer på hylderne i butikken i dag, endda på helsekostforretninger, der oprettes fra menneskeskabte kemikalier, der er ernæringsmæssigt ubrugelige til din krop. Så lære hvordan man vælger et vitamintilskud med ernæring kroppen virkelig kan bruge!

Instruktioner

• Forstå at USA 's landbrugsministerium har oprettet og angive de anbefalede dagpenge til hver af de vitaminer og mineraler er nødvendige for optimal menneskelig ernæring. Du kan læse disse anbefalinger på afdelingens hjemmeside sammen med anbefalinger for indtag af næringsstoffer fra mad som fiber, fedt, kulhydrater, protein og phytonutrients, de nyeste anlæg forbindelser forskere studerer.

• Lære, hvorfor den standard amerikanske kost sodavand og fastfood understøtter ikke vores grundlæggende ernæringsbehov. Stærkt forarbejdede fødevarer indeholder ikke nogen af de anbefalede vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. De er stort set tomme kalorier lastet med fedt og sukker.

• Erstat vitaminer mangler fra din kost. Men pas på de billige flaske af multivitaminer fra Bilka. De kemiske, menneskeskabte, isolerede komplekser, at det menneskelige legeme ikke kan genkende som noget den har brug for, så det skyller dem lige ud igen som affald. Disse isolerede vitaminer har været frataget deres støttende forbindelser og kan ikke give den biologiske aktivitet nødvendigt for dem at blive absorberet af kroppen.

• Søge kvalitet vitaminer fremstillet af hele fødevarer, hvis dit budget tillader. Rigtig mad kilder til disse vitaminer indeholder nødvendige cofaktorer kroppen genkender og absorberer let, herunder alle de aminosyrer, antioxidanter, probiotika, prebiotics og organiske syrer til giver ernæring vores kroppe har brug for. Alle disse næringsstoffer støtte din immune sundhed og hjælpe kroppen beskæftige sig med uden for forurenende stoffer.

• Undersøg supplement fakta på bagsiden af flasken hele fødevarer vitaminer til de billigere kemiske vitaminer. Du vil bemærke, at procentdelen af den daglige værdi er meget høj på den kemiske mærke, at give så meget som 4.000 procent mere af et vitamin. Det er fordi disse producenter ved disse kemiske vitaminer ikke optages af kroppen. De hele fødevarer notering vil vise præcis 100 procent af den daglige værdi for de vigtigste anbefalede dagpenge.

• Opgradere dine vitaminer selv yderligere ved at vælge en kvinders eller mænds særlige formel. Hver indeholder forskellige niveauer af visse næringsstoffer samt naturlægemidler forbindelser fundet for at støtte de forskellige behov hos mænd og kvinder. Sammenlign niveauer af B vitaminer, calcium, jern og folinsyre, og kigge efter forskellige naturlægemidler tilføjelser som Saw Palmetto for mænds prostata sundhed.

Tips & advarsler

  • Hvis du har valgt at forpligte sig til en høj kvalitet, hele fødevarer vitamin formel, vil du mærke virkningerne ret hurtigt, især i dit hår, negle og hud!
  • Hele fødevarer vitaminer kan tages på tom mave, og forårsager ikke mave ked af, fordi din krop ser dem som mad - fordi de er.
  • Hold med hele fødevarer, der tages én gang dagligt, hvis du ikke kan lide sluge piller. Mange kræver to eller tre piller om dagen for tiden release formål. Nogle mærker tilbyder formler med små piller for dem, der har problemer med at synke.
  • Vitamin kvalitet er direkte relateret til sin pris. Hele fødevarer versioner blot koste mere at oprette. Altid tjekke supplement fakta og sammenligne med andre for at være helt sikker på hvad der er i flasken.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com