Piller, der forårsager hårtab

04/03/2013 by admin

Du kan føle fit som en violin, men en dag ud af det blå, du bemærke, at dit hår falder, i klaser. Det altid overraskende og chokerende når noget unormal og uventet opstår, og at miste dit hår er ingen undtagelse. Hvis du ikke er syg og ikke overgangsalderen, muligvis skyldige i dit Medicinskab. Et af de lægemidler, du tager til en anden tilstand kan meget vel være årsag dit hår til at falde ud. Det er altid tilrådeligt at diskutere din medicin med din læge før at tage dem til at bestemme hvad de mulige bivirkninger er.

Anti-depressiva

Anti-depressiva, i bestemt Celexa, har været knyttet til hårtab. Andre anti-depressiva, der kan forårsage hårtab omfatter Zoloft, Prozac og Paxil, ifølge Quickcare.org. Det menes, at Celexa udtømmer protein og aminosyrer. Da håret består af protein, er det forståeligt, hvorfor dette stof kan resultere i hårtab.

Steroider og Non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler

Steroider (anti-inflammatoriske medicin) kan skabe ravage på dit hår og få det til at falde ud. Hvis du har gigt og tager non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, kortikosteroid lægemidler eller andrenocorticotropic stoffer, kan dette forårsage hår til at kaste. Steroider er fremstillet af hormoner, der er meget lig androgener, som er de mandlige kønshormoner. Den mest potente androgen er testosteron, og hvis du indføre det i din krop vil du opleve maskuline egenskaber, såsom udtynding hår, balding, dybere stemme og aggression, ifølge Kidshealth.org til (Se yderligere referencer). For meget A-vitamin kan resultere i håret falder ud også, så sørg for at du ikke tager for meget.

Acne medicin

Accutane, som bruges til behandling af acne, kan forårsage dit hår til at falde ud. Interessant, rapportere nogle patienter, der tager Accutane ikke hårtab, indtil de stopper med at tage det, mens andre siger, at hårtab begynder så snart de starter på medicinen. Ifølge Dr. William Rassman, medicinsk direktør og grundlægger af det nye hår Institut (Se yderligere ressourcer), hvis du tage Accutane, glandulær elementerne i håret vil blive påvirket, og som beløb af sebum produktion aftage, håret kan blive skrøbelige og tør. Blodfortyndende medicin (antikoagulantia), såsom Warfarin og Heparin kan resultere i hårtab, som kan Dilantin, som er en anti-beslaglæggelse medicin.

Kemo

Hvis du gennemgår kemoterapi, kan du miste dit hår. Meget af dette afhænger af de særlige stoffer, der bliver brugt i din behandling af cancer, styrken af medicinen og dosering. ud over din særlige følsomhed over for narkotika. Dit hår vil vokse tilbage. Når du gennemgår kemoterapi, forårsage narkotika dit hår til at stoppe dividere, ifølge HealthScout.com. Dit hår skakter bliver tynde og bryde ud når den nye hår spirer gennem hovedbunden

Prævention

Piller har været kendt for at forårsage en hår tab tilstand kaldet telogen effluvium. Dette er ikke-ardannelse alopeci og er ikke en permanent tilstand. Dit hårtab kan være liberal på først, efter Emedicine.com, men betingelsen generelt løser sig selv inden for seks måneder. Når du tager orale præventionsmidler du indfører hormoner i kroppen. Når hormoner er i flux, under graviditet, efter fødslen, under overgangsalderen eller når du indfører dem ind i kroppen via et præventionsmiddel, den har indvirkning på dit hår og hårtab kan resultere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com