Tegn & symptomer på Tibia Stress fraktur

02/21/2010 by admin

Tegn & symptomer på Tibia Stress fraktur

Tibia er den større knogle i underbenet og bruges primært til vægtbæring. Stress frakturer og små revner i knoglen, er normalt forårsaget af nogle form for gentagne kraft, som hoppe eller kører. Stress frakturer kan også opstå fra overforbrug eller simpelthen fra normal brug af et skinneben knogle, der allerede er blevet svækket af en forudgående helbredstilstand, fx gigt eller knogleskørhed.

Gradvist stigende smerter

I første omgang kan en tibia stress fraktur være mere af en irritation end en udtalt eller specifikke smerte. Smerten kan bygge gradvist under kraftig fysisk aktivitet som løb. Benet kan fortsætte med at throb selv efter regning eller flytte. I modsætning til andre ben skader, der er sjældent nogen svaghed eller følelsesløshed mens benet er i hvile.

Smerter under fysiske aktiviteter

Smerter kan begynde at optræde under fysisk aktivitet der involverer den tibial region, herunder stokkeparaplyer, arbejder med vægte eller laver enkle yoga. Smerten kan øge med fysisk aktivitet og derefter falde så snart området er i hvile. Derudover kan smerter begynde at vare ved selv når kroppen er i hvile, uden forudgående fysisk aktivitet. Smerter kan stige så meget over tid, der gør selv simple fysiske aktiviteter ikke er muligt.

Hævelse og ømhed

En bestemt plet på tibia kan føles mørt, varm eller smertefuldt at røre ved, rødme eller nogle andre misfarvning, eller hævelse. Området kan forekomme at være forslået så godt. Til tider kan der også være et bestemt punkt i ømhed på den indvendige side af den lavere kalv, der er særligt mærkbare mens dyb pressionsmiddel. Skinnebenet kan skade og der kan være en hård knude, der vises på knoglen overfladen. Blødt vævsskader kan omfatte muskelsvaghed, ømhed, ømhed og varme, der kan omfatte knæleddet. Frakturer, der omfatter knæleddet kan udvide til skinnebenet. Gigt symptomer såsom ustabilitet og tab af bevægelse kan undertiden være tegn på tibia stress frakturer og kan bidrage til forårsager dem.

Påvirket Range of Motion

Tibia stress frakturer kan medføre manglende evne til at udføre visse fysiske manøvrer såsom hopping, og smerte kan opstå, mens de udfører aktiviteten. Fleksibiliteten i regionen tibial og nogle områder, der er tilsluttet det kan mindskes. Nedre lemmer justering, herunder benlængde, foden struktur og motorik kan vise styrke ubalancer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com