Sådan fjernes en Gellhorn pessar

02/26/2010 by admin

En gellhorn pessar er en enhed, der bruges til at lindre symptomerne på leverkræft, eller ikke-understøttet, organer i en kvindes vagina. Gellhorn vagitorier er almindeligt anvendt til moderat uterin prolaps og mild cystocele, nedkastning af blæren ind i skeden. Selv om mange typer af vagitorier er støbt i en donut figur, er gellhorn vagitorier dannet i en disk form med en stilk eller en knap på den ene side. Stilken giver en nemmere måde at indsætte eller fjerne enheden. Almindelige størrelser af gellhorn vagitorier interval mellem 2-1/4 inches og 2-3/4 tommer.

Instruktioner

• Vask dine hænder grundigt eller desinficere dem med en antibakteriel løsning. Dette vil forhindre enhver unødvendig bakterier i at trænge ind i kroppen.

• Flytte ind i en position, hvor du kan lettere manøvrere for at nå pessar. Anbefalede positioner omfatter liggende på ryggen, som hvis udfører sit-ups, stående med det ene ben hvilende på en højere overflade eller hugsiddende.

• Indsæt to fingre i skeden. Hvis pessar er i den korrekte position, vil det være placeret på den bageste del af skeden med stilk eller knop udad. To fingre er nødvendig for at bedst forstå stilken af pessar.

• Greb stilken af pessar mellem fingrene. Træk forsigtigt for at slide pessar ud.

• Hvis pessar modstår og kanterne er inden for rækkevidde, greb kanterne og fold pessar i halve. Dette vil skabe en mindre overflade, som kan være lettere at trække. Dreje pessar på en vinkel kan også lette fjernelsen.

• Rengør pessar grundigt med sæbe og vand efter fjernelse at rengøre og desinficere det. Brug ikke et desinfektionsmiddel sprays fordi det kan forringe pessar materiale.

Tips & advarsler

  • Når du modtager pessar fra en læge, vil lægen instruere dig i korrekt isætning og fjernelse teknikker til din gellhorn pessar. Hvis du fortsat har problemer, bede om yderligere bistand og uddannelse fra din læge.
  • Et pessar bør fjernes mindst en gang om måneden til rengøring. Hvis du ikke er tryg at fjerne eller genindsætte pessar, lave en aftale med din læge. Vagitorier kan også nødt til at ændres lejlighedsvis, så rutinemæssig eksamener skal være fremstillet efter din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com