Hvordan man kan hjælpe en elsket en med anoreksi

10/31/2013 by admin

Hvordan man kan hjælpe en elsket en med anoreksi

Mennesker kan udvikle spiseforstyrrelser såsom anoreksi svar på negative begivenheder i deres liv som familie og forholdet konflikt, eksterne og interne pres og stress. Mange kan se anoreksiske opførsel som en måde at håndtere disse situationer. Det er en måde, hvorpå de kan tage kontrol over et aspekt af deres liv, når alt andet synes at være ude af deres kontrol. Du kan hjælpe en elsket en med anoreksi ved at tage en aktiv rolle i hendes opsving.

Instruktioner

Hjælpe en elsket en med anoreksi

• Lære at genkende tegn på anoreksi. Disse kan omfatte udtryk for negative tanker retning af ens krop, nægter at spise nok kalorier til at opretholde en sund krop, drastisk vægttab og muskel masse tab samt andre fysiske symptomer som hår tab og hud tone og farve ændring.

• Konfrontere din elskede om hendes tilstand i en kærlig og støttende måde.

• Undgå konfrontationer som du sætte din elskede i en forsvarsposition. Når du åbner diskussionen om anoreksi og hans nuværende adfærd, berolige ham at du ikke bebrejde ham og heller ikke skuffet i ham på nogen måde.

• Hjælpe din elskede, finde den passende omsorg for hendes anoreksi. Du bør opmuntre hende til at mødes med sin læge om at diskutere diagnostiske og behandlingsmuligheder.

• Hjælpe hende med at finde en behandlingscenter, der fungerer bedst med hendes livsstil. Anoreksi kan behandles på en ambulant, selv om det er vigtigt at fastslå, om byens du vælger kan rumme hendes arbejde eller skole tidsplan.

• Undersøge din egen spisevaner og forholdet til dit eget kropsbillede. Evaluering og gøre passende ændringer i din kost og motionsvaner kan hjælpe din elskede udvikle en realistisk kropsbillede for sig selv så godt.

• Udforsk familie terapi metoder såsom Maudsley metode, hvor forældre eller kære tage en aktiv rolle i at fremme den anorektiske patienten til at spise en sundere kost. Behandling af denne art skal ske under tilsyn af en uddannet diætist og terapeut.

• Arbejde med din elskede til at hjælpe hende med at udvikle sundere metoder for coping med livet er stressende situationer. Du kan finde, udforske løsninger såsom kommunikation, kunstterapi, meditation og yoga sammen vil støtte i din elskede 's recovery.

Tips & advarsler

  • Depression er en tilstand, der ofte relateret til spiseforstyrrelser som anoreksi. Hvis du bemærker tegn på depression eller føler din elskede en er i risiko for at begå selvmord, straks kontakte en læge.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com