Physical Therapy for Parkinsons sygdom

10/10/2013 by admin

Parkinsons sygdom er en tilstand, der påvirker normale bevægelse af kroppen. Hos personer med Parkinson dør visse ansvarlige for at producere dopamin hjerneceller. Dopamin er et kemikalie, der sender signaler til dele af hjernen, indstillede hvordan og Hvornår dele af kroppen skal flytte. Da Parkinsons tillader hjernen til at sende og modtage færre signaler hen til kontrol kropslig bevægelse, omfatter nogle almindelige symptomer rysten, stivhed, langsom bevægelse, taleproblemer og ustabilitet. Der er ingen kur mod tilstanden, selv om medicin, kirurgi og fysioterapi kan afhjælpe de skadelige virkninger af symptomerne.

Øge styrken

Arbejde med en fysioterapeut kan hjælpe en person med Parkinsons til at opbygge sin styrke og forhåbentlig føre til forebyggelse eller begrænsning af fremtidige svækkelse i bevægelse. Da Parkinsons fører til mindre stimulation af musklerne til at flytte, er Fysioterapi en fantastisk måde at sørge for musklerne fortsætte med at flytte og fastholde deres styrke.

Forbedre balancen

Fysisk terapi kan hjælpe folk med Parkinson, der ofte har problemer med at bevare kontrollen med deres kropsholdning eller balance. Regelmæssigt udøver visse muskler kan tillade større fleksibilitet og forbedre ens evne til at gå. Fysioterapeuter kan yde øvelser for at holde ryggen lige, som vil hjælpe enormt i stand til at opretholde balance til at gå og grundlæggende kropsholdning. En fysioterapeut kan også korrekt evaluere en persons avancement af Parkinsons til at bestemme hvis ved hjælp af en stok eller rollator ville være nyttigt til hverdagsbrug.

Forebyggelse teknikker

En fysioterapeut kan give værdifulde oplysninger til personer med Parkinsons om måder at forhindre stivhed af kroppen og de efterfølgende farer for at falde. At miste balancen og falde er fælles med patienter med Parkinsons sygdom. Strækøvelser til at varme op for muskler og øvelser for at styrke musklerne, så de kan reagere bør når begynder at miste kontrol er to værdifulde grunde Hvorfor folk plaget med Parkinsons regelmæssigt arbejder med en fysioterapeut.

Daglig motion rutine

Fysioterapi giver personer med Parkinsons og deres pårørende nyttigt øvelser, der kan udføres hjemme dagligt under progression af sygdommen. Gør disse øvelser regelmæssigt kan beskytte mod fremtidige problemer, der kan opstå med kropslig bevægelse. Idéen er at holde musklerne flytter til bedst af deres evner og at holde kroppen sund. Regelmæssig motion og fysioterapi sessioner har vist sig for at være ganske effektiv.

Smertebehandling

Symptomerne på Parkinsons starter ofte ud med en smerte i skulderen. Denne log til sidst udvikler sig til ondt overalt i hele kroppen og agiterer tegn på stivhed og følelsesløshed. Dystoni forårsager den mest invaliderende smerter blandt patienter med Parkinsons sygdom. Denne neurologisk lidelse fører til vridning flytninger og kontinuerlig spasmer i nogle dele af kroppen som muskler pludselig kontrakt. Nogle smerter er en følge af Parkinsons, mens andre smerter er en uheldig bivirkning af medicin anvendes til bekæmpelse af sygdommen. Fysioterapi kan hjælpe patienter klare med smerter og give visse øvelser for at afhjælpe ubehag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com