Hvordan undgår jeg at synsnervebetændelse

11/03/2013 by admin

Optisk neuritis er en sygdom, der angriber synsnerven, forlader det betændt og forårsager hel eller delvis blindhed. Mest almindeligt, er optisk neuritis en advarsel flag Lidende har multipel sklerose, der MS. MS er en degenerativ sygdom, der opløser myelinskeden omkring nerverne, som den optiske nerve.

Instruktioner

Hvordan undgår jeg at synsnervebetændelse

• Få masser af sunde udsættelse for sollys. Som helhed vil læger (især dermatologer) advarer dig mod for meget udsættelse for solens skadelige stråler. Men det ingen måde betyder på at du bør blive en eremit. Undersøgelser har vist, at mennesker, der bor længere væk fra ækvator er mere tilbøjelige til at få MS, som kan have noget at gøre med udsættelse for solen. Bruge solcreme og tilbringe en rimelig tid udenfor.

• Tage alle dine nødvendige vitaminer, især vitamin D. går sammen med trin, en anden hypotese om hvorfor folk længere væk fra ækvator, og således mindre udsat for solen få MS oftere, fordi solen er også en kilde til vitamin D. Du kan få D-vitamin fra en bred vifte af mejeriprodukter, og mange andre produkter vil stolt flagre deres ernæringsmæssige værdier på pakken.

• Bidrage finansiering til MS forskning. Der er stadig meget ukendt om denne invaliderende og terminal sygdom. Ved at donere penge, bidrager du til forebyggelse af MS og optisk neuritis for dig selv og dit samfund. Et link til sted, som priser forskellige MS velgørende organisationer er udstationeret nedenfor.

• Modtage hyppige vision test. Dette er især en god idé, hvis du har mistanke om noget er galt, men du bør ikke vente indtil da til at få dig selv tjekket ud. Regelmæssige besøg hos optometrist kan føre til tidlig diagnose og forebyggelse af optisk neuritis eskalerer til fuldstændig blindhed.

• Besøge din læge på læge regelmæssigt. Hjælper det for at have sundhedsmæssige fordele på stedet, hvor du arbejder, men selv hvis du ikke gør det, et regelmæssige besøg vil spare dig fra potentielt dødelige sygdomme og hjælpe dig med at genvinde hurtigt, hvis noget er galt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com