Tranebærsaft Detox Diet

09/30/2013 by admin

Takket være populariteten af disse oprindelige detox planer som "Master rense" markedet er nu oversvømmet med en overflod af planer til næsten nogens behov. Detox planer normalt ikke falder ind under en af to kategorier--fast føde og flydende kost. Cranberry Detox kosten er en (for det meste) flydende plan, der kan hjælpe dig med at opfylde dine detox mål.

Om Detox kost

Detox kost er stærkt begrænset planer om at spise, der kan vare alt fra flere dage til flere uger. Hensigten med detox er at rense kroppen af akkumulerede miljømæssige toksiner, som opbygger gennem årene på grund af forurenende stoffer i luften, fødevarer og vand.

Effekt af tranebær

En tranebær kan være en god detox valg, fordi de lille bær indeholder en række ernæringsmæssige fordele. Tranebær er fulde af antioxidanter, fiber og vitaminer A, C og K. Derudover initiativtagere til disse planer sige tranebærsaft "renser" dit lymfesystemet.

Forberede drikken

Din vigtigste næring på denne plan vil være hjemmelavet tranebærsaft. Du bør undgå den store-købte sort, da de ofte koncentrater med uønskede ingredienser, såsom høje fructose corn syrup, der vil påvirke effektiviteten af din detox. Din hjemmelavede blanding bør indeholde ca 2 spsk af ren tranebær juice fortyndet med 1 kop kildevand. Dette bør være forbrugt første ting om morgenen og i hele resten af dagen.

Valg af fødevarer

Tranebærsaft er ikke alfa og omega af din ernæringsmæssige godtgørelse. Du kan også forbruge frugt, grøntsager, nødder, fuldkorn og andre fødevarer, der indeholder betydelige mængder af fibre. De ekstra fibre vil hjælpe skylle dit system, mens fødevarer giver nødvendige vitaminer og mineraler fra naturlige kilder.

Overvejelser

Der er nogle kontroverser over om detox planer er sikker eller endog nødvendigt. Med dette i tankerne, begrænse den samlede tid du forbliver på en detox at afveje de potentielle gevinster mod risikoen for underernæring. Således forblive på planen for ikke længere end en uge eller deromkring. Dette vil give din krop en rimelig mængde tid til at "nulstille" sig selv uden at fratage det unødigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com