Sådan finder du den bedste Dental Plan

10/13/2016 by admin

Sådan finder du den bedste Dental Plan

Hver dental forsikring kundens ideelle plan er unikke for denne kunde. Din bedste mulighed for at finde lige dental planen er at udarbejde en liste over dine krav; udarbejde en liste over de dental planer til rådighed til dig; og derefter vælge den, der bedst opfylder dine behov. Her er nogle ting at overveje samtidig trimning ned din dental forsikring muligheder.

Omkostninger

Beregne, hvad du er villig til at betale hver måned for en dental plan. Fjerne hvilken som helst planer og tilføjelser, der går ud over dit budget. Omhyggeligt læse igennem vilkårene for resten; at sikre, at du virkelig forstår forskellene mellem politikkerne. For eksempel, dental forsikring med en selvrisiko på $200 er bedre end dental forsikring med en selvrisiko på $200 og en co-assurance delt af 80/20 fordi den anden plan gør du betale 20 procent af udgifterne efter de $200 fradragsberettigede.

Accept

Check med lokale tandlæger at se hvilken forsikring planer de er villige til at acceptere. Du skal afveje fordele og ulemper ved picking en udlejer dental plan mod øget rejsetiden involveret i at se en fjernere tandlæge, der accepterer dit første valg.

Overdækket procedurer

Undersøge dækningen af de planer, som du sortering igennem. Prioritere dem baseret på de betingelser og behandlinger, som du sandsynligvis få brug for. Selv hvis to dental planer dækker den samme procedure, kan du stadig placere dem baseret på hvor god denne dækning er.

Andre overvejelser

Overvej om du har brug for dental planen til at dække andre medlemmer af din familie og om det begrænser dig til kun at få behandling på visse dage.

Også kontrollere sygesikring fora for kundefeedback og klager. Selv om en virksomhed, der synes at tilbyde en god politik, hvis de har en historie med at forsøge at droppe kunder under deres gange af skal, kan det ikke være i det lange løb det værd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com