Sådan Control High Blood Sugar

03/05/2010 by admin

Diabetes og hyperglykæmi er ofte forbundet med forhøjet blodsukker. Det er resultatet af bugspytkirtlen ikke tilstrækkeligt frigiver insulin. Højt blodsukker kan være meget svært at beskæftige sig med til tider, og det kan også forårsage meget negative virkninger på kroppen. Nogle af disse omfatter nerve problemer, problemer med synet, slagtilfælde og hjertesygdomme. Det er derfor, det er af allerstørste interesse at holde blodsukker under kontrol.

Instruktioner

• Se dit simple kulhydrater. Simple kulhydrater er dem, der forårsager blodsukkeret at ophøje i et hurtigt tempo. Noget, der er raffineret falder ind under denne kategori. Nogle eksempler ville være slik, bagværk, cupcakes eller noget, der har raffineret sukker eller hvidt mel i den.

• Spis afbalancerede måltider. Spise måltider, der har en balance mellem proteiner, kulhydrater og fedt i dem. Disse typer af måltider er fordøjet langsommere og de forårsage ikke en stigning i blodsukker. Et eksempel kunne være en salat med en kyllingebryst og en hele korn bolle.

• Spiser flere måltider. Spise en lille afbalanceret måltid hver par timer vil gøre en række ting. Det vil give dig vedvarende energi, det vil holde din sult under kontrol og det vil hjælpe med at stabilisere blodsukker. Målet for tre måltider og to snacks hele dagen.

• Få noget motion. Når du træner, bruger dine muskler glykogen, som er den lagrede form for kulhydrat, til energi. Dette hjælper med at holde blodsukkeret stabiliseret og det kan også øge din krops reaktion på insulin frigivelse. Målet for 30 minutters motion om dagen. Nogle eksempler ville være tempofyldt gåture, styrketræning, svømning eller cykling.

• Vælg gode kulhydrater. Uanset om du spiser dem med måltider eller snacks, spise komplekse kulhydrater. Komplekse kulhydrater er høj i fiber og de fordøje langsommere. Nogle eksempler ville være fuldkorn, havreklid, frugter, grøntsager og bønner. Mayo Clinic anbefaler at få 25g til 30g fiber om dagen.

Tips & advarsler

  • Før du starter enhver ny øvelsesprogram, Sørg for at få clearance form din læge først. Dette er især tilfældet, hvis du er overvægtige eller fede.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com