Koks ernæring

04/24/2010 by admin

Koks, en af de mest populære alkoholholdige drikkevarer rundt om i verden, er en berømt ambassadør for drikkevarer. Denne populære klassiske indeholder ingredienser, der ikke nøjagtigt falder i kategorien ernæring. Mange mennesker drikker Cola uden at kende dens ernæringsmæssige indhold og hvordan det kan påvirke kroppen.

Coco-Cola Classic

En 8 ounce (240 ml) servering af den populære klassiske drikke indeholder 97 kalorier, 27g kulhydrater, 33mg natrium, 41mg fosfor, med 23mg koffein.

Diet Coke

Diet Coke henvender sig mod dem, der tælle kalorier. En 8 ounce servering indeholder 1 kalorie, trace kulhydrater, 28mg natrium, 12mg kalium, 18mg fosfor, 31mg koffein og 125mg af det kunstige sødemiddel aspartam.

Næringsstoffer?

Koks indeholder næsten ingen gavnlige næringsstoffer til kroppen. Det er lastet med sukker, eller kunstige sødestoffer, koffein og tilsætningsstoffer. Det indeholder også fosfor, hvilket kan føre til knogleskørhed. Fosfor strimler knogler af calcium i dyreforsøg.

Koffein

Den amerikanske Food and Drug Administration regulerer mængden af koffein i læskedrikke til mindre end 6mg pr. væske ounce. Koffeinholdige drikkevarer kan forårsage søvnløshed, rystesyge, højt blodtryk og vitamin og mineral udtynding.

Risici

Sukker i koks får blodsukkeret til at stige, samt insulinsekretion af bugspytkirtlen, der vil derefter køre dit blodsukker ned, fører til en sukker "crash." Sukker øger også chancen for vægtøgning og risiko for diabetes.

Aspartam

Det kunstige sødemiddel bruges i Kost Coke produkter har været forbundet med sygdomme, herunder depression, søvnløshed og diabetes. Når venstre i lange perioder af tid eller i varme, konverterer aspartam til formaldehyd, som er et kendt carcinogen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com