Vil jeg modtage Medicare, hvis jeg på Social Security Disability?

04/26/2010 by admin

Hvis du er ældre end 65 år, og du har betalt din Medicare skat kvalificeret du sandsynligvis til at modtage Medicare del A fordele. (Del A betaler for hospitalsudgifter.) Hvis du har et handicap, kan du også kvalificeret til at modtage ydelser fra Social Security Disability, en Social sikkerhed plan at betaler månedlige ydelser til mennesker med et handicap.

Social Security Disability

Hvis du har en lang sigt handicap tilstand, der hæmmer din evne til at arbejde, kan du modtage Social Security invaliditetsydelser. For at modtage invaliditetsydelser, skal du har betalt Social Security skat for tid nok til at tjene sociale kreditter. I 2011 er en Social sikring kredit svarende til $1120 af arbejdsindkomst pr. år. Du kan kun optjene maksimalt fire sociale kreditter om året, og du skal have 40 credits til at kvalificere sig til invaliditetsydelser. Men hvis du er ung og du har en lang sigt handicap tilstand, kan du kvalificere med færre bevillinger.

Medicare og Social Security Disability

Modtager Social Security invaliditetsydelser ikke diskvalificere dig fra tilmelding til Medicare. Hvis du modtager invaliditetsydelser for længe nok, du vil være automatisk tilmeldt i Medicare. I 2011, efter du har modtaget Social Security invaliditetsydelser i to år, er du automatisk tilmeldt Medicare. Men du skal holde for øje, at handicap fordele ikke starter indtil din sjette måned af handicap. Det betyder, at du vil blive indskrevet i Medicare efter 30 måneder at have dit handicap.

Uden invaliditetsydelser: Medicare efter 65

Hvis dit handicap fordele slutningen, kan du stadig tilmelde dig i Medicare. Dette kan ske i to forskellige tilfælde: Hvis du er ældre end 65 år, eller hvis du er yngre end 65. Hvis du modtog invalidepension og du vendte tilbage for at arbejde, vil både din invaliditetsydelser og din Medicare dækning ende. Men så snart du tænder 65, du har igen ret til modtage Medicare fordele. Det betyder ikke noget om, hvorvidt du tidligere havde invaliditetsydelser og Medicare; det eneste krav er, at du har betalt Medicare skat.

Uden invaliditetsydelser: Medicare før 65

Hvis du modtog invalidepension, men de er endt fordi du vendte tilbage for at arbejde, din gratis Medicare fordele vil fortsætte i op til otte og et halvt år efter du er vendt tilbage for at arbejde, forudsat at du stadig har din tilstand. Efter denne periode, vil du miste Medicare, medmindre du er 65 år gammel. Men hvis du er yngre end 65 år og du har et handicap, du kvalificeret til at købe Medicare del Andersen dækning. Du kan tilmelde dig i Medicare ved at vise bevis på din tilstand, og du skal betale månedlige præmier.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com