Løsninger til en tandpine

04/21/2010 by admin

Tandpine er en smerte i området tand eller tyggegummi, som de fleste voksne har oplevet på et eller andet punkt. At gøre en tandlæge udnævnelse er det første skridt du skal tage når du har tandpine, men du ikke kan ses, lige væk, og i den mellemliggende tid din smerten ulidelig. Der er et par måder, du kan lindre smerten af tandpine derhjemme mens du bide din tid indtil din aftale.

Hvidløg og Salt

For at lette smerter af din tandpine, tage en fed hvidløg og hak eller mash det groft for at frigive olierne. Dyp fed hvidløg i kosher salt og placere den i mellem den ømme tand og tandkød. Forlade fed hvidløg i munden, indtil området er helt følelsesløs, omkring 10-15 minutter. Salt og hvidløg olier vil midlertidigt følelsesløse-out tanden. Gurgle med saltvand hver 20 minutter hvis smerter fortsætter, og Gentag hvidløg behandling hvert par timer efter behov. Undgå at tygge eller synke hvidløg, mens det er i din mund.

Vanille eller pebermynte ekstrakt

Læg en spiseskefuld af vanille eller pebermynte ekstrakt i munden og swish det mod den ømme tand. Hold mundfuld af vanille eller pebermynte ekstrakt der i 30 sekunder, op til et minut. Spytte i vasken--ikke sluge. Skylles munden ud med saltvand og spytte i vasken. Smerten ved tandpine bør stilne i ca 20 minutter, måske op til en time. Alkohol i uddrag er, hvad der forårsager tandpine til at dulme midlertidigt. Skyl med vanille eller pebermynte ekstrakt igen når smerten vender tilbage.

Over-the-Counter tandpine retsmidler

Hvis du er i stand til at komme til apotek eller supermarked, er der en masse af over-the-counter tandpine retsmidler til rådighed. Disse retsmidler omfatter geler, cremer og sprays. Gels og cremer arbejde på samme måde--tage en gel eller creme, såsom Oragel eller Orabase, tørre området ramt helt med et stykke køkkenrulle, placere fløde eller gel på fingerspidsen, så Placer fingeren på det ramte område i 30 sekunder. Gentage processen hvert par timer efter behov. Du kan også bruge en halsbetændelse spray som Vicks formel 44 til at gnide mod dine tænder, som skal dulme dem i ca 30 minutter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com