Drogen hår tab løsninger

03/17/2013 by admin

Drogen hår tab løsninger

Hårtab er en tilstand, der påvirker millioner af mennesker – især mænd – verden over. En række hår tab løsninger omfatter toupéer, kirurgisk hår transplantationer og kommercielle præparater. Der er også en række naturlægemidler hår tab løsninger, der kan bruges til at behandle denne tilstand.

Aromaterapi

Tilsættes 5 dråber bay æterisk olie og 5 dråber lavendel æterisk olie til 4 ounce af mandel olie. Blandes grundigt. Massage denne løsning i hovedbunden. Wrap en varm, våd håndklæde omkring hovedet. Fjerne håndklæde og shampoo som sædvanlig efter 10 til 15 minutter.

Urter

Placere en teskefuld af salvie, rosmarin, brændenælde og burre i en kande. Tilføje en quart af vand. Dæk og lad stejl for 15 til 20 minutter. Si og skyl dit hår med de resulterende infusion. Gentag dagligt.

Kokos

Mash 5 hvidløgsfed og knuse 5 peberkorn. Sted i en gryde. Tilsæt 1 kop kokosolie. Varm det til en temperatur, der er behagelig for din hud. Strain kokos olie og masseres ind i hovedbunden. Gentag en gang om dagen.

Massage

Stimulere hårvækst ved at massere din hovedbund med spidsen af fingrene i 2 til 3 minutter om dagen. Dette forbedrer blodcirkulation til hårsækkene, unclogs blokerede olie kirtler og fremmer sund hårvækst. En særlig hovedbund masserer hårbørste kan anvendes til samme formål.

Ayurveda

Bruge traditionel ayurvedisk middel af masserer jojobaolie, brahmi olie eller Bhringaraj olie til hovedbunden på daglig basis for at stimulere hårvækst. Disse olier er tilgængelig form helseforretninger og indiske købmandsforretninger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com