Hvordan du planlægger en Business-konventionen

02/13/2013 by admin

Hvis du ikke har planlagt en business-konventionen før, kan det virke lidt tricky. At vælge den rigtige placering, foring op cateringfirmaer og marketing din begivenhed fylder en masse tid. Plus skal du beslutte, om en eventkoordinator vil hovedet op projektet, eller hvis du vil løse det på egen hånd.

Instruktioner

• Fastlægge målsætninger i konventionen. Liste over dine forventninger: din foretrukne målgruppe, hvad du forventer deltagere få fra konventet, og din egen return on investment.

• Bestemme, hvis du vil partner med en eventkoordinator. Hvis du ikke har planlagt en business-konventionen, er det værd at investere i en begivenhed planner, der har specialiseret sig i business konventioner. Find disse fagfolk via din lokale handelskammer afdeling eller begivenhed Planner Association (Se ressourcer). Disse fagfolk opkræve på to måder: en procentdel af den samlede hændelse koste eller et fast gebyr baseret på omfanget af dit arrangement.

• Vælg et mødested for business-konventionen. Uanset om du er benytter en begivenhed planner eller gå enegang, skal du vælge et sted. For en større konference, så tjek din lokale kongrescenter. For en lille begivenhed, bør et lokalt community college eller handelskammer event center være tilstrækkeligt.

• Sikre talere til dit arrangement. Højttalere bør omfatte respekteret fagfolk inden for interesse, at opfylde dine mål for konferencer. Kontakt faglige sammenslutninger i din branche. Hvis du var ved at planlægge en marketing konference, skal du kontakte American Marketing Association for en liste over velrenommerede højttalere. Du kan også målrette forfattere vedrørende dit emne at tale.

• Sæt en oversigt over arrangementer. Når du har valgt et spillested, underskrevet leverandør aftaler og betalt din udbetaling, er det tid til at planlægge din virksomhed konventionens liste over begivenheder. Denne disposition vil detalje når konferencen starter, højttaler gange under konferencen og andre vigtige detaljer.

• Tage sig af mad arrangementer. De fleste steder har anbefalinger til gearet. Dette gør pasning af mad lettere. Interview et par, og tale om hvad du har brug for: grundlæggende forfriskning service, Madpakker og kaffe og te under morgen check-in.

• Marked business-konventionen. Hvis du planlægger en intern konference, vil marketing omfatte flyers og email korrespondance til de målrettede forretningsenheder. Omfatte en R.S.V.P dato, så du kan spore antallet af deltagere til at færdiggøre planerne. Hvis konferencen vil være målrettet mod lokale virksomhedsejere eller handelsorganisationer, arbejde med menneskelige ressourcer afdelinger og erhvervsledere til at fremme begivenheden via publikationer og websteder.

Tips & advarsler

  • Gøre en checkliste. Dette vil hjælpe med at holde dine organiseret.
  • Spore kreditorbetalinger. De fleste kræver en upfront indbetaling, og restbeløbet dagen for begivenheden. Har den kontrol, der udfærdiges, og placeret i konvolutterne før den store dag.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com