Medicinske advarsler for børn

02/22/2013 by admin

Medicinske advarsler for børn

At have et barn med en medicinsk tilstand er skræmmende. Forældre kan ikke altid at være sammen med deres børn 24 timer i døgnet. Ved hjælp af medicinske advarsler for børn giver beskyttelse, når forældre ikke kan være der for at give væsentlige medicinske oplysninger i en nødsituation. En bred vifte af unikke medicinske alarmer er tilgængelige for børn såsom smykker, klistermærker, nøgleringe og sko tags.

Identifikation smykker

Sigt medicinsk alert fremmaner billeder af metal armbånd. Dagens medicinske alarmer er lavet til at være mode savvy for børn, der ønsker at have deres alert passer ind i deres egen stil. En række identifikation halskæder og armbånd er tilgængelige i hip stilarter, som børn elsker. Smykker viser barnets navn samt medicinsk tilstand og andre relevante oplysninger. De kommer i en bred vifte af farver, former og materialer.

Køretøj klistermærker

Teenagere bruger meget af deres tid i deres bil. Ved hjælp af køretøj mærkater er en enkel måde at sikre, at i tilfælde af en ulykke, nødsituation personale vil være opmærksomme på eventuelle medicinske sygdomme teen føreren kan have. Decals som "Diabetisk ombord" eller "Epileptiske ombord" Tillad hurtig identifikation og spare kostbar tid i tilfælde af en ulykke.

Nøgleringe

Der er tidspunkter, hvor smykker ikke er en farbar vej for et barn. At have allergi over for metaller er fælles. I tilfælde af, at et barn ikke kan bære medicinsk alert smykker, er en nyttig mulighed den nøglering. Medicinsk alert nøgleringe Vedhæft for at rygsæk lynlåse eller nøgleringe. Som med andre medicinske alarmer, listen Nøgleringe alle nødvendige lægelige oplysninger om barnet for hurtig reference. Nøgleringe kommer i en række designs for unge og ældre børn.

Sko Tags

Sko tags er et glimrende alternativ til Førskole børn der ikke kan lide at forlade smykker på ikke eller er ansvarlige nok til at holde en nøglering på dem på alle tidspunkter. Sko tags slip på den øverste lace af enhver type af Blondér sko. Medmindre snørebåndene er helt fjernet fra skoen, tag altid opholder sig på plads. Det er næsten umuligt at tabe, og er lavet af holdbart plast, det vil ikke bryde. Som med andre medicinske alarmer, sko tags kommer i flere farver og figurer for at behage næsten alle unge barn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com