Hvordan til at identificere symptomer på bulimi

01/13/2013 by admin

Bulimi er en spiseforstyrrelse. Udtrykket definerer en person som overeats, eller binges, så tager skridt til at rense, eller slippe af med hvad blev bare spist gennem opstød eller opkastning. Mens de fleste tilfælde af bulimi er forårsaget af følelsesmæssige stress, påvirker tilstanden hjernen og centralnervesystemet, leveren, nyrer, mave-tarmkanalen og det endokrine system. Mange personer mener, at tilstanden påvirker kun maven, men potentielle problemer som følge af bulimi er ubalance af væske/elektrolyt balance af hele kroppen systemer og funktioner, potentielle tandsygdomme, mavesår eller betændelse i maven, spiserøret og mund samt fejlernæring. Tilstanden påvirker flere kvinder end mænd, med symptomer som regel udvikler sig i de sene teenage år. Lære at genkende og identificere symptomer på bulimi kan hjælpe med at fremme hurtig behandling og mindske risikoen for komplikationer, der truer generelle sundhed og vækst og udvikling.

Instruktioner

• Se dine teenagere eller venner for tegn på episodisk binge spise, især hvis din teenager ikke er tager på i vægt. Ofte, vil en person lider af bulimi forsvinde kort tid efter et måltid for at rense i private omgivelser. Være opmærksom på tegn på følelsesmæssig nød eller skyld efter sådanne hændelser.

• Kig efter tegn på afføringsmidler i dit hjem. Mange teenagere purge ved hjælp af afførende misbrug. De også rense ved at stikke fingrene eller andre genstande ned deres hals. Ser for tilstedeværelse af skeer eller andre objekter, der ikke hører hjemme i et badeværelse for tegn på dette. På andre tidspunkter, kan bulimics skjule deres udrensning, og opkast i plastikposer, der straks bortskaffes, eller gå udenfor for at rense. Kigge efter tegn på beviser for en sådan adfærd i og omkring dit hjem.

• Vagt for tegn af hurtige vægttab i teen eller ven. At miste mere end to eller tre pounds kan en uge betragtes som overdreven og usunde. Også iagttage slankekure ritualer såsom alvorligt begrænset kalorieindtag eller brugen af diuretika eller laksantia for dem, der ønsker at tabe.

• Være opmærksomme på tegn på depression eller selvlede i teen eller ven. Mange bulimics er smerteligt bevidst, at deres adfærd er unormal, men bare ikke synes at finde viljestyrke til at overvinde sådanne opførsel.

• Kig i din teenagers værelse for tegn på højt kalorieindhold, høj-sukker snacks, der muligvis oplagret i gemmesteder for "efter timer" binges. Sådanne snacks vil typisk være bekvemmelighed fødevarer eller fastfood.

Tips & advarsler

  • Behandling at etablere sunde spisevaner er nødvendigt at overvinde bulimi. Sådan behandling kan omfatte rådgivning og ernæring rådgivning samt et sundt og langsigtet dosis af familie tålmodighed og støtte.
  • Hvis venstre ubehandlet, kan bulimi forårsage sår i maven, spiserøret og hals eller mund forårsaget af kronisk gylp af mave syrer. Fejlernæring er fælles, samt yderligere symptomer på forstoppelse eller hud betingelser og manglende energi.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com