Hvordan man kan helbrede fra børnemishandling gennem Reiki

01/28/2013 by admin

Hvordan man kan helbrede fra børnemishandling gennem Reiki

Reiki kan være en effektiv måde at hjælpe en person helbrede fra børnemishandling. Reiki er lidt ligesom at have en åndelig massage, men styrken i Reiki kører meget dybere. Ved at angive en hensigt før hver Reiki session, kan en person direkte energi mod de områder, der har brug for healing. Også, det er muligt at holde styr på dine healing fra børnemishandling gennem Reiki sessioner. Reiki er også en fantastisk måde at hjælpe med at helbrede en person, der har problemer med at blive rørt fordi ingen fysisk kontakt er nødvendig for at modtage Reiki. Her er hvordan man kan helbrede fra børnemishandling gennem Reiki.

Instruktioner

• Forstå hvad Reiki er. Reiki er en japansk teknik til at lindre stress samt fremme afslapning og healing. Det er som at have en åndelig massage. En Reiki master placerer hans hænder enten på eller i nærheden af din krop til kanal energi i din ånd. Reiki er aldrig skadelige. Reiki er simpelthen en strøm af positiv energi, der har magt til at helbrede en persons fysiske, følelsesmæssige eller spirituelle sår.

• Finde en Reiki mester. Du vil være arbejder tæt sammen med din Reiki mester, så prøv at finde en, du har tillid til. Hvis du blev misbrugt af en køn, overveje at finde en Reiki master af det modsatte køn. Spørg dig selv, hvis du kan overveje at åbne op for denne person om din helbredende rejse.

• Sæt grænser for, hvor du ønsker at blive rørt. Reiki har ikke at inddrage rørende fordi Reiki master er at forbinde med din aura, som er omkring din krop. Men nogle Reiki mestre vil røre din krop let i forskellige (ikke-private) steder i hele sessionen. Hvis du ikke vil blive rørt i visse steder, fortælle din Reiki mester før tiden.

• Tale til Reiki master om dine spørgsmål. Hvis du føler dig tryg, gør det, skal du fortælle din Reiki master om din historie om misbrug af børn. Dette vil aktivere din Reiki master at tilbyde forslag til intentioner og måske endda hjælpe Reiki master til at spore dine helbredende fremskridt.

• Træffe afgørelse om en hensigt for hver session. Reiki er en strøm af healing energi, og at healing energi kan gå mange steder. Beslutte, hvor du ønsker det skal gå ("tilsigtet") før hver session. For eksempel vil du gerne give slip på fortiden gør ondt eller vrede? Vil du føler i din krop? Hvis du ikke kan beslutte, kan din intention altid være "for min største gode."

• Meddelelse, hvor du føler dig energi arbejde. Mange barn misbrug overlevende bor ikke i deres organer. Nogle barn misbrug overlevende vil kun føle den healende energi i hovedet eller fødderne ikke overalt i hele kroppen. Har du dele af dig selv, føler "kolde" eller ikke føler som om de påvirkes af den healende energi, kan dette indikere, at du stadig har en masse helbredende arbejde at gøre. Som du fortsætter med at helbrede, "frosset" dele vil "tø", og du vil føle Reiki energi flyder gennem hver del af kroppen.

• Lyt til hvad Reiki master fortæller dig. Undertiden kan Reiki master "Se" ting, der taler til dig. For eksempel, kan han "Se" et lille barn kruset op i en bold ser bange. Dette kunne være dit indre barn har brug for din kærlighed og opmærksomhed. Eller Reiki master kan føle en masse varme fra din lever. Dette kunne være et tegn på dit behov for at arbejde på forarbejdning vrede.

• Gå til flere sessioner. Reiki ikke gonna være i stand til at helbrede alle dine åndelige sår i én session. Dog med gentagne sessioner, vil du være i stand til at helbrede på dybere og dybere niveauer.

Tips & advarsler

  • Undertiden frigiver Reiki negative energi, der manifesterer sig ved at gøre du nødt til at bruge badeværelset. Fortælle Reiki master, hvis du har brug at tage et badeværelse pause i løbet af Reiki session.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com