Bivirkninger af Subluxation

01/01/2013 by admin

Bivirkninger af Subluxation

Subluxation henviser til en delvis dislokation af en joint eller ryghvirvler. En fuld dislokation sker når en fælles glider helt ud af stikkontakten beregnet til at holde det på plads. En delvis dislokation opstår, når fælles glider delvist ud, eller nulstiller og springer tilbage i. Dette medfører subluxation. Subluxation kan være en meget smertefuld lidelse og kan have bivirkninger, der kan variere alt efter hvor subluxation sker.

Smerter

Den mest indlysende bivirkning af en subluxation er milde til svære smerter inden den af subluxation. Forrykke joint eller ryghvirvler kan undertiden lægge pres på nærliggende nerver og muskler, og dette kan resultere i udskudte smerter et andet sted i kroppen. Dette gælder især, når subluxation opstår i rygsøjlen, hvilket kan resultere i stikkende smerter eller kramper ned ene eller begge ben. Denne smerte kan styres med medicin på kort sigt, men du bør se en læge, når som helst du oplever kroniske smerter, der ikke kan forklares og går ikke væk.

Betændelse

Inflammation er kroppens naturlige reaktion på skade. Subluxation kan forårsage vævsskader omkring området hvor subluxation opstod. Blodgennemstrømningen til området øger for at hjælpe kaste beskadigede celler ud af regionen, så kroppen kan helbrede sig selv. Den øgede blodgennemstrømning resulterer i hævelse og varmeproduktion.

Følelsesløshed

Numbess kan skyldes subluxation fordi forrykke joint eller ryghvirvler kan enten påvirke nerverne som gør hjernen til at fornemme dette område, eller det kan cut off nogle blodgennemstrømning til den berørte kropsdel. Enten omstændighed resulterer i følelsesløshed, fordi hjernen ikke kan interagere med cellerne i det pågældende område og rapportere resultater, som det normalt ville. Følelsesløshed er ikke altid samlede og kan undertiden være en mindsket følelse af touch eller sensation kombineret med en prikkende fornemmelse, som svarer til hvad du føler, når en legemsdel "falder i søvn" Hvis du har æglæggende på det alt for længe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com