Problemer og udfordringer for Health Care Workers

06/01/2014 by admin

Problemer og udfordringer for Health Care Workers

Det stigende antal patienter, læger og sygeplejersker skal behandle påvirker patientpleje og disse arbejdstageres kvalitet af arbejde og liv. Social og sundhedsmedarbejder mangel er at gøre disse problemer værre og mange mennesker manglende evne til at betale for sundhedspleje dækning gør dem vanskelige at behandle. Vanskelige arbejdsvilkår i nogle dele af landet og det stigende antal pensionister, der muligvis avanceret pleje er sikker på at teste svindende ressourcer, også.

Mangel på sygesikring

Mere end 47 millioner mennesker i USA havde ingen sygeforsikring i begyndelsen af 2010. Dette har fået mange til at give afkald på lægernes besøg for forebyggende pleje. Mange patienter vente ofte, indtil de er alvorligt syge før de søger pleje fra skadestuer, gør det sværere og dyrere at behandle dem. De er også mere tilbøjelige til kontraherende, og derfor spredes, smitsomme sygdomme, der regelmæssig checkups, vacciner og andre sundhed vedligeholdelsesforanstaltninger kan ofte forhindre, Sygepleje Online uddannelse Database påpeger.

Personalemæssige mangel

En stigende mangel på læger og sygeplejersker gør det vanskeligt at levere top-kvalitet sundhedspleje eller at levere nok hvor det er nødvendigt for de fleste. Færre medical school-dimittender gå ind i primærsektoren, hvilket er hvor den højeste efterspørgsel er. Denne tilbagegang vokser hvert år, til dels fordi primærsektoren tjener langt mindre end specialister. Og Medicare og Medicaid betalinger ofte kun dækker en del af deres gebyrer.

Manglen på sygeplejersker kan være endnu mere akut. Den amerikanske sammenslutning af kollegier af sygepleje citeret forudsigelser at manglen kunne nå 260.000 i 2025. Dette skyldes delvis mangel på sygepleje skole Fakultet og finansielle problemer, der forhindrer sygeplejeskoler fra udvide og har forårsaget nogle til at lukke, forklarer en juli/August 2009 "Sundhed anliggender" journal artiklen. Som et resultat, tilføjet sygeplejeskoler vendte væk næsten 50.000 ansøgere i 2008, AACN.

Udbrændthed eller omsætning

Da antallet af sundhedspersonale svinde, mere af byrden ved at yde pleje falder på dem, der forbliver, og de derefter skal sætte i flere timer og beskæftige sig med en større patient belastning. Dette påvirker livskvaliteten og pleje og øger risikoen for at gøre potentielt livstruende medicinsk fejl. I mellemtiden, omkring 80 millioner baby boomers forventes at gå på Pension inden 2020. Pensionister vil tilføje til den byrde, der pålægges allerede overbebyrdede behandlere, New Hampshire offentlige Radio advarer.

Landdistrikterne opsøgende forhindringer

Kun omkring 10 procent af landets læger vælger at praktisere i landdistrikterne, fordi beboerne ofte mangler sygesikring og har lavere indkomster end urban/forstæder beboere, Health Care Blog forklarer. Mange patienter nødt til at rejse mange miles for pleje og kan vente, indtil de er alvorligt syge forinden. Og områder med par købmænd gør det vanskeligt at levere patienter umiddelbart med de recepter, de har brug for. I nogle områder har små hospitaler ingen skadestuer, tvinger alment praktiserende læger til at være på ringe mere ofte at reagere på ulykkestilfælde.

Teknologiske udfordringer

Flytning fra manuel til elektronisk registrering af patient records ville spare penge, øge effektiviteten og reducere fejl-- men det er vanskeligt og dyrt, angiver en CNET news artikel. Bestemmelser vedrørende gennemførelsen varierer blandt staterne og lokalområder og dem, der har skabt omdirigere sagde det var mere kompliceret og dyrere end de troede. Og mange institutioner er uvillige til at absorbere omkostningerne ved konverteringen, artiklen tilføjet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com