Hvordan til at identificere en Toenail infektion

05/22/2014 by admin

Toenail infektioner, normalt forårsaget af konstante overeksponering til et varmt og fugtigt miljø, kan synes på overfladen at være et trivielt problem. Men, venstre ubehandlet, toenail infektioner kan spredes fra søm til søm, skæmmende og misfarvning dine negle, og til sidst de kan forårsage smerte i de omkringliggende områder, lære at identificere en toenail infektion kan hjælpe dig indse, hvornår det er tid til at søge lægehjælp til at løse problemet.

Instruktioner

Hvordan til at identificere en Toenail infektion

• Kig efter en ændring af farve. Det mest almindelige symptom på toenail infektioner er når neglen viser en anden farve. Afhængigt af toenail infektion du har kan farven variere. Negle kan slå gul, hvid, sort eller brun. Negle kan også udvikle en hvid eller gul plet tæt på neglebånd. De forskellige farver kan repræsentere forskellige niveauer af sværhedsgraden, så bør du tale med en læge ved det første tegn på farveskift.

• Kigge efter en ændring i måde neglen ser ud. Toenail infektioner kan forårsage alle mulige ændringer til søm og de omkringliggende områder. Negle kan blive fortykket eller sprødt. Kan de begynde at smuldre, eller figuren kan blive forvrænget. I nogle tilfælde kan snavs bygge under neglen som et symptom på infektion. Hvis tilstanden forværres, kan neglen blive adskilt fra negleroden.

• Være opmærksom på andre symptomer. Du muligvis til at registrere en dårlig lugt fra tå, som undertiden er symptomatisk for toenail infektioner. Til sidst du måske føler smerte ikke bare i dine negle, men i de omkringliggende områder, der påvirker basisretsakter som stående og gående. Hvis toenail infektion forårsager så megen nød, bør klart du søge en læge hjælp.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com