Nebraska Medicaid støtteberettigelse

05/28/2014 by admin

Medicaid giver sundhedspleje dækning for økonomisk trængende enkeltpersoner og familier. Medicaid et fælles program, finansieret af statslige og føderale regering. Nebraska beboere, som er berettiget til programmet kan modtage en række behandling og tjenester, herunder rutinemæssig checkups, indlæggelser, vaccinationer, recepter og tandpleje. For at ansøge om Medicaid, kontakte Nebraska Department of Health and Human Services.

Støtteberettigelse

Nebraska Medicaid er til rådighed til lavindkomstlande børn, forældre eller omsorgspersoner børn, gravide kvinder, ældre og handicappede eller blinde. Handicappede personer modtager Social sikkerhed indkomst er også støtteberettigede. Kvinder, der opfylder kriterierne kan modtage brystkræft og livmoderhalskræft screeninger gennem Medicaid. Programmet er åbent for amerikanske statsborgere og lovlige indvandrere. Du skal leve i Nebraska er berettiget til programmet tilstand.

Indkomst

Alle kilder til indkomst tælles bestem Medicaid støtteberettigelse i Nebraska. Løn fra beskæftigelse og arbejdsfri indkomst, Social sikring og børnebidrag, skal rapporteres. Ældre, handicappede eller blinde personer er begrænset til 100 procent af den føderale fattigdomsgrænse (FPL). Enkeltpersoner kan modtage op til $674 om måneden, mens par ikke kan overstige $1,011 om måneden. Gravide kvinder og deres spædbørn er tilladt op til 185 procent af FPL. Børn i alderen 1 til 5 og forældre eller omsorgspersoner kan modtage dækning, så længe den husstandsindkomst ikke går mere end 133% af FPL. Forældre og børn i alderen 6 gennem 18 skal forblive under 100 procent af FPL. Kvinder har brug for brystkræft eller livmoderhalskræft screenings kan ikke overstige 225 procent af FPL. I 2011 er FPL for en husstand med tre $18,310 om året.

Ressourcer

Medicaid-programmet begrænser tællelig aktiver en ansøger kan have for nogle grupper, støtteberettigelse. Tællelig ressourcer omfatter likvide aktiver som bankkonti, lagre og kontanter. Dit hjem og køretøjet er undtaget. Enhver yderligere egenskaber og køretøjer vil tælle mod ressourcegrænse. Der er ingen ressource test for gravide kvinder og spædbørn eller børn. Ældre, handicappede eller blind ansøgere kan eje mere end $4.000 i aktiver for enkeltpersoner og $6.000 til par. For de modtagende SSI fordele er den ressourcegrænse $2.000 for en enkelt person og $3.000 for et par.

Dokumenter

Ud over en ansøgning, skal Medicaid sagsøgerne dokumenter til at tjene som bevis for statsborgerskab og identitet. Ikke-borgere skal give indvandring dokumenter for at være berettiget til dækning. Fødselsattest for alle medlemmer af husstanden, gyldig CPR-numre og myndighedsudstedt id-kort er acceptabelt. Der kræves også bevis for, at alle indtægter. Hvis du er for nylig arbejdsløse, anmode om en verificering af tab af indkomst fra den tidligere arbejdsgiver. Hvis nogen hjælper betale din husleje, regninger eller andre udgifter, kan du blive forpligtet til at opnå en underskrevet erklæring forklarer typen af bistand, der ydes. Din sagsbehandler kan kontakte dig hvis yderligere dokumenter er nødvendige.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com