Hvordan man kan Give en god Massage uden olie

11/17/2013 by admin

Hvordan man kan Give en god Massage uden olie

Den simple handling af en massage kan være nyttige på så mange måder. Det kan bringe et par tættere sammen ved at intensivere intimitet, det kan berolige en skade og reducere stress. At have en allergi eller modvilje til massageolie kan afskrække dig fra at få en gavnlig massage. De fleste massageolier er lavet fra en solsikkeolie base, som kan forårsage alvorlige allergiske reaktioner hos nogle mennesker. Andre simpelthen ikke kan lide de tunge dufte forbundet med massageolie. Du kan give en grundlæggende massage uden olier med et par enkle trin.

Instruktioner

• Brug lotion i stedet for massageolie. Der findes mange cremer på markedet for dem med allergi eller nemlig dem hvem ikke kan lide duft. Bruger din tommelfinger og fingre, gælde blide pres for skuldrene, nakken af halsen og den nederste del af ryggen. Lotion vil hjælpe dine hænder glide over huden og forhindre irritation.

• Bruge varme sten til at erstatte massageolie. Varme sten kan være en afslappende måde at lette spændingen i ømme muskler og stimulerer blodgennemstrømningen. Øge blodgennemstrømningen til musklerne kan være en helbredende aspekt ved hjælp af varme sten. Varme sten ved hjælp af en sten varmere købt på en spa shop. Forsigtigt lægge stenene på centrale punkter i kroppen for at bevare spændingen, som i nakken, skuldre og nederste del af ryggen. Suppleant sten hver 10 minutter indtil din massage eller stenene er cool.

• Brug kun dine hænder til at give en massage. En blid massage med ingen smøremiddel eller varme kan være lige så afslappende som en med det. Placer dine hænder på det område, du ønsker at massage og blide pres med dine tommelfingre, fingre og håndflader til kroppen. Fokusere på nakken af nakke, skuldre og nederste del af ryggen. Gælde ikke en stor mængde af pres, fordi ved hjælp af ingen smøring kan irritere modtagerens hud.

Tips & advarsler

  • Kigge efter muligheder for at massage olie, hvis du har allergi, som babyolie, som er blid og typisk forårsager ikke allergi.
  • Altid teste en lotion eller andre hudpleje produkt på et lille område af huden først hvis du har allergi. Hold øje med tegn på nældefeber og andre symptomer og ophøre med at bruge hvis de opstår.
  • Undgå rygsøjlen under en massage, medmindre du er en uddannet professionel. Massere området spinal kan skade rygsøjlen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com