L S H medicinske procedurer

12/03/2013 by admin

I modsætning til andre hysterektomier er en laparoskopisk supracervical hysterektomi (LSH) relativt noninvasive. Proceduren udføres med bistand fra et lille kamera placeret gennem bittesmå slidser gennem din navle. Kun de dele, der skal tages er fjernet. Denne fremgangsmåde gør det muligt at holde de fleste af din livmoder og dine livmoderhalsen og undgår massive kirurgi. Forstå denne procedure kan hjælpe dig med at beslutte, om det er det rigtige for dig.

Kandidater

Kvinder lider af nonmalignant sygdomme i livmoderen er berettiget til en LSH procedure. Kvinder, der har celleforandringer i livmoderhalsen, en historie af cervikal dysplasi eller en historie af endometriose i livmoderhalsen betragtes ikke kandidater til denne fremgangsmåde. Hvis livmoderen er ekspanderet skyldes et overskud af fibromer eller hvis det er meget stort naturligt, kan denne procedure ikke være muligt at udføre. Tal med din læge om muligt hysterektomi procedurer. Du får den rådgivning, du har brug for at træffe den rigtige beslutning.

Procedure

Proceduren for denne operation indebærer åbning af et lille område i nærheden af navlen og indsætte et lille kamera. Dette kamera er så styret omhyggeligt til det kirurgiske område. Bruger dette kamera som en guide, foretages et lille snit (ca. 14 mm) i din krop. Fjernelse af de nødvendige områder udføres omhyggeligt guidede værktøjer.

Fordele

En LSH giver mange fordele. Da det kræver sådanne små udskæringer, er det mindre indgribende end den gennemsnitlige hysterektomi. Dette giver fordelen ved en kortere restitutionstid og ingen smertefulde og grimme sting på din mave. Din livmoderhals forbliver intakt, som giver dig mange fordele samt. Livmoderhalsen er forbindelsen mellem skeden og livmoderen. Mange ledbånd er knyttet til livmoderhalsen, der bidrage til at støtte din vagina og livmoder, at holde dem på plads.

Risici

Ifølge gynækolog Dr. Deborah Wilson er risici under en LSH mindre end en fuld hysterektomi. Du kan miste nogle blod under proceduren, og deres sår kan blive smittet. Dette kan behandles med antibiotika. Hun rapporterer, at i næsten 3.500 LSH operationer, har sit kontor oplevet komplikationer er mindre end én procent af tiden. Infektioner ramt omkring to procent af hendes patienter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com