Hvordan er rygning forårsage fosterskader?

11/23/2013 by admin

Noget at en gravid kvinde indtager i sin krop rejser til baby via blodet. Når en gravid kvinde ryger, absorbere hendes krop og lungerne næsten 2.500 forskellige kemikalier i cigaret tobak. Disse samme kemikalier er absorberet i moderens blodet og rejse til baby via navlestrengen.

Rygning kan forårsage barnet at blive født med åndedrætsbesvær, fordi disse kemikalier komme ind i barnets blodet og lungerne. Påvirker er meget ligesom lungeproblemer at rygning er årsag til den faktiske ryger, kun de reagerer langt værre og hurtigere i et spædbarn tiny lunger.

Kemikalier kan forårsage lav fødselsvægt, fordi barnet er berøvet af hårdt tiltrængte ilt i blodet til at vokse sundt. Langsom vækstperiode og små fødselsvægt kan forårsage baby har mange problemer, efter at han er født. Fysiske og/eller indlæringsvanskeligheder er muligt.

Barnet kan blive udsat for nikotin abstinenser kort efter fødslen. Hun vil opleve den samme irritabilitet og understrege, at voksne rygere udholde når de forsøger at stoppe med at ryge. Barnet vil græde uden påviselig grund og kan nægte at sygeplejerske på grund af hendes irritabilitet. Nægter at spise kan føre til fejlernæring, der vil øge barnets sundhedsmæssige problemer.

Babyer, der har været udsat for cigaret røg og kemikalier i livmoderen kan have alvorligt svækket lungerne og kan være modtagelige over for luftvejsinfektioner, astma og bronchiale problemer.

Sværhedsgraden af fosterskader afhænger af antallet af cigaretter moderen ryger og varighed. Rygning i løbet af første trimester løber en stor risiko for barnet at blive født med medfødt hjertefejl og mulige mental retardering.

Barnet kan vises normalt og sundt ved fødslen, og moderen kan fortsætte med at ryge. Dette vil forårsage yderligere skader på barnets sarte lungerne som han indånder passiv rygning. Underudviklede lunger kan ikke være i stand til at håndtere stress af røg og kemikalier og barnet kunne gå ind i respirationsstop.

For at forhindre rygning-relaterede sundhedsproblemer i babyer, kvinder bør ophøre med rygning måneder før de bliver gravide og bør ikke tillade rygning omkring enten selv under graviditeten eller barnet efter at han er født.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com