Fødevarer til hurtig vægttab

12/05/2013 by admin

Der er visse ting, du kan tage og visse fødevarer, du kan spise for at hjælpe dig tabe sig sikkert. Tabe sig og fortsætte en sund livsstil, er tabe en til to pounds per uge en ideel antallet at skyde. At tabe sig hurtigere over en kort periode af tid kan sætte dig i risiko for galdesten, en spiseforstyrrelse og tab af muskel samt andre problemer. Du kan dog fremme en sundere livsstil for dig selv og naturligvis tabe i et støt tempo uden problemer af at tabe sig for hurtigt.

Fødevarer at fremme vægttab

Nogle fødevarer naturligt skylle fedtet fra dit system og "vågne op" dit stofskifte. Citrusfrugter og frugter som æbler og bær, som sojabønner og hvidløg olie, er eksempler på fødevarer der skylles fedt.

Spise mere vand-rige grøntsager med dine måltider--zucchini, tomater, agurker og selleri. Andre eksempler på vand-rige fødevarer er suppe og salat. I virkeligheden, tilføje flere grøntsager samlet til din spise regime, og holde dem på side for snacks hele dagen. De tilføje mere fiber, hjælpe du føler dig fyldigere og har masser af gode kulhydrater og ernæring.

Spis lige store portioner af grøntsager og korn på spisetid. En kop af grøntsager er lig med omkring 50 kalorier, mens en kop ris eller andre korn er ca 200 kalorier. Fiber-rige grøntsager vil fylde dig op hurtigt.

Erstatte læskedrikke med masser af vand--mindst otte glas om dagen. Dette hjælper med at skylle din krop af uønskede og unødvendige toksiner og holder dig hydreret.

Spise hele frugter i stedet for at drikke frugtsaft fylde dig og holde dig tilfreds længere. Der er mere bulk og mindre sukker i et stykke frugt end i et glas frugtjuice.

Bruge smagsstoffer, krydderier og krydderier til at sætte fut i din mad, undgå smør og margarine, da de er vigtige kilder af dårlige fedt.

Spise fedtfattig yoghurt to eller tre gange om dagen hjælper med vægttab og holder kropsfedt lavt. Det er også en god kilde til calcium.

Andre sunde vaner

Samt spise fødevarer, der fremmer vægttab, komme ind i vane med at udøve i mindst 30 minutter hver dag. En kombination af sund kost og motion quickens dine fremskridt for at tabe sig og ændrer din livsstil fra en stillesiddende til aktivt. Husk, at vægttab resultater, når flere kalorier er brændt end forbruges. Gør motion en del af din vægt tab regime er en "win-win" situation for dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com