Hvordan til at behandle og forebygge unges psykiske lidelse

11/15/2013 by admin

Cirka er én ud af fem børn og unge ramt af psykiske lidelser på ethvert givet tidspunkt efter National Mental sundhed Information Center. Unges mentale sundhed lidelser omfatter depression, bipolar lidelse og opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse (ADHD) blandt andre. Der er måder at både behandle og forebygge psykiske problemer set hos unge.

Instruktioner

Behandling af

• Lave en aftale for unge med en familie læge for at drøfte tegn og symptomer på depression. Den praktiserende læge bør være det første sted at starte når at få hjælp; praktiserende læger kan henvise unge til kvalitet psykologer og rådgivere, der specialiserer sig i unges psykiske lidelser.

• Planlæg en aftale med en professionel psykolog eller mental sundhed rådgiver, der har specialiseret sig i teen og unges mentale sundhed services. Gå med din teenager eller teenager til rådgivning udnævnelse til at sikre, at han kommer der.

• Følge op med unges mentale sundhed lidelse behandlingsplaner som rådgiver eller psykolog behov du og familien til at hjælpe. Dette omfatter, at deltage i familie rådgivning sessioner hvis det kræves af specialist; konflikten er fælles, når unge bor hjemme med psykiske lidelser, og der kan være anden dysfunktion i familien eller relationer. Hjælp unge Husk også, at tage nogen anti-psykotiske eller antidepressive lægemidler, der kan ordineres af en psykiater.

• Engagere unge på anden måde, der hjælper lindre mental sundhed lidelse symptomer. Mange psykiske problemer som depression drage fordel af sociale aktiviteter og støtte. Tilskynde din teenager at få involveret med somme aktiviteter i skolen. Gøre barnets skole vejledere og lærere opmærksom på mental sundhed lidelse. Give ekstra følelsesmæssig støtte til unge, mens han er hjemme ved at tilbyde rådgivning, bistand og taler med ham på en regelmæssig basis.

Forebyggelse

• Oprette en åben forældrenes forhold med unge og børn i familien. Unge gavn af at have en forælder, som de kan diskutere emner med; at skabe denne igangværende forholdet kan forhindre unges mentale sundhed lidelser fra start eller værre.

• Uddanne unge om farerne forbundet med alkohol og stofmisbrug. Mange lægemidler, såsom alkohol, er beroligende og som sådan kan udløse depressive symptomer og psykiske lidelser på lang sigt.

• Hjælp unge udvikler en stærk social støtte system af opmuntrende relationer med skolens vejledere, udvidede familiemedlemmer såsom tanter og onkler og unge præster eller ledere. At skabe en social støtte system sikrer, at andre mennesker er omkring at tale med unge om bekymringer med mentale sundhedsproblemer og familiespørgsmål, forebyggelse af alvorlige mentale opdelinger i unge.

• Fremme sund en kost og motion som disse bidrager til en samlet sund krop og sind; Motion øger unges selvværd og selvtillid, giver en beskyttende sikkerhedsnet mod depression og andre unges mentale sundhed lidelser. Forberede sunde måltider for morgenmad, frokost og middag for unge og hele familien, der omfatter frugt, grøntsager og resten af fødevaregrupper. Tag din teenager til sundhed klubber og fitnesscentre at vise hende hvordan man kan bruge øvelse maskiner korrekt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com