Naturlige oksekød retningslinjer

09/19/2016 by admin

Naturlige oksekød retningslinjer

USA Department of Agriculture (USDA) fødevaresikkerhed og Inspection Service (stor) angiver retningslinjer for oksekød hedder "naturligt." USDA har tre kriterier, der vedrører forarbejdning og ingredienser. USDA naturlige etiketten bekræfte ikke, at oksekød er gratis-roaming, økologiske eller græs.

Forarbejdning

USDAS første krav for oksekød at kvalificere sig til en "naturlig" etiket vedrører hvordan kødet behandles. Ifølge UDSA FSIS, Memo 55, skal produktets oksekød minimalt forarbejdet til at være mærket "naturlige" (Se referencer 1). Slibning oksekød for hamburger kvalificerer som minimal forarbejdning. Ifølge datablad om naturlige oksekød, de fleste supermarked oksekød er minimalt forarbejdet og indeholder ingen tilsætningsstoffer (Se referencer 1).

Ingredienser

For det andet må ikke oksekød indeholde nogen kunstige ingredienser, herunder farve ingredienser (Se referencer 1). Mens naturlige oksekød kan være rejst og færdig efter økologisk mærkning standarder, er praksis ikke obligatorisk for en naturlig etiket. "Naturlige" kan ikke garantere at kvæg har været korn eller græs. En naturlig etiket er ingen bekræftelse, at kødet er fri for væksthormoner eller antibiotika. Endelig, USDA mærket naturlige oksekød skal være fri for kemiske konserveringsmidler.

Et overblik

University of Arkansas Division af Landbrugsudvalgets Cooperative Extension Service leverer et diagram, oversigt, hvad er ikke tilladt for oksekød at kvalificere sig til en USDA naturlige etiket. Bruger ikke tilladt er antibiotika, implantater og fodre med pattedyr protein eller biprodukter. Ikke-økologisk foder er tilladt. USDA udfører certificering og revision. Programmer varierer til begrænsningerne (Se referencer 2).

Inspektion og verifikation

STOR regulerer producenter af kød, fjerkræ og æg produkter i henhold til forbundslov inspektion kød. Særlige programmer for at øge naturlige oksekød er under oksekød-producent kontrol. Som et resultat, varierer retningslinjer for naturlige oksekød programmer bredt. Ifølge FSIS vælger nogle producenter at opdrætte dyr uden "antibiotika, vækstfremmere, osv." (Se referencer 1). Offentligheden kan fortolke fordringer på ikke-USDA etiketter som en del af den standard, der gælder for en "naturlig" etiket. Uvedkommende mærkning er imidlertid ikke en del af den føderale regerings kriterier for naturlige oksekød.

Verifikation

STOR afhænger en verifikationsproces for fordringer falder uden for USDA krav til naturlige oksekød. STOR Memo 055 beskriver hvordan det kontrollerer påstande om animalsk produktionspraksis. STOR bygger"på udtalelser og beedigede erklæringer afgivet af producent." Affidavits og udtalelser skal give detaljerede beskrivelser af praksis. Hvis en producent hævder ikke at bruge antibiotika, skal producenten bekræfter for hvilken periode af dyrets liv antibiotika blev ikke brugt. Alle affidavits og udtalelser er indsendt til føderale embedsmænd ved slagtningen. (Se ressourcer 1)


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com