Vegansk vægttab

07/16/2013 by admin

Som September udgaven af American Journal of Medicine rapporteret i 2005, har undersøgelser vist at vedtage en veganerkost er en effektiv vægttab værktøj og at veganere tendens til at have lavere body mass indeks end nonvegans. En sund veganerkost, som kan resultere i vægttab er rig er frugt, grøntsager, korn, bønner, bælgfrugter, nødder, frø og olier. På en veganerkost, alle animalske produkter som kød, æg, mejeriprodukter, er fisk, fjerkræ og andre animalske biprodukter gelatine og honning undladt at.

Hvorfor det virker

De fleste vegansk kost tendens til at være naturligt lavere i fedt og højere i kosten fiber end omnivore eller vegetarisk kost. En veganerkost er også helt blottet for kolesterol, som kolesterol findes kun i animalske produkter som kød, mælkeprodukter og æg. Derudover som en sund, afbalanceret veganerkost Centre på at spise store portioner af frugt, grøntsager, fuldkorn og bælgfrugter, spises færre kalorier om dagen. Disse fødevarer er også høj i kostfibre, så du føler dig fuldstændig og tilfredse for længere. Dette igen giver dig mulighed at spise mindre og tabe sig uden at føle sulten eller underprivilegerede.

Hvad at spise

For maksimal vægttab, fylde op på frugt, grøntsager, fuldkorn som brune ris, quinoa, havregryn og bælgfrugter såsom linser, tofu og bønner, som er en stor kilde til protein og forhindre tab af lean muskelmasse. Også prøve at tilføje broccoli, blomkål, spinat, grønne, aubergine og andre grøntsager i din kost, som er rig på næringsstoffer, mineraler og fibre. Bruge fedtstoffer og olier sparsomt og begrænse dit forbrug af junkfood. Også være sikker på at drikke masser af vand og motionerer regelmæssigt.

Hvad man skal undgå

Mange junk fødevarer såsom chips, slik, sodavand og saltkringler er veganer og bør undgås, når de forsøger at tabe sig på enhver kost. Holde forarbejdede fødevarer på et minimum og ikke stole alt for stærkt på korn og andre kulhydrater.

Udskiftninger

Mejeriprodukter og kød erstatninger generobre smag og smag af animalske produkter, men har mindre fedt og ingen kolesterol. Bruge erstatninger i din favorit opskrifter, så kan du stadig nyde gamle favoritter lige i en ny og mere sund måde. Bruge nondairy mælk såsom sojamælk, ris mælk eller mandel mælk i stedet for mejeri mælk. Prøv soja og ris ost, desserter og is. Bruge vegetabilsk spredning eller soja margarine i stedet for smør og prøve et udvalg af imiteret kød samt tofu, tempeh og Zeiten. Erstatte æg i bagning opskrifter ved at udskifte halvdelen af en mosede bananer og prøve en opskrift på tofu scramble næste gang du er i humør til æg.

Prøven madplan

Starte dagen med en kop kaffe eller appelsin juice. Nyde en hel hvede bagel med tofu flødeost og en side af frugt til morgenmad. Have en snack af baby gulerødder eller frisk frugt midt på formiddagen. Til frokost, nyde en stor salat af grønne, grøntsager, bønner og nødder med en side grøntsagssuppe og to veganske cookies til dessert. Mellemmåltid om tørret frugt eller gulerødder som en sen eftermiddag snack. Til middag, nyde hele hvede pasta med grøntsager og en skovl af frugt sorbet til dessert.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com