Home Retsmidler for graviditetskvalme

02/05/2014 by admin

Morgenkvalme er mild for nogle kvinder, og for andre, er det svær, at blande sig med arbejde, sociale og familiemæssige forpligtelser. Selv om det ikke måske synes godt på tidspunktet, efter en National Institute of Child Health og menneskelig udvikling, er kvinder, der oplever graviditetskvalme i løbet af første trimester mindre tilbøjelige til at mislykkes, end dem, der ikke gør. Andre gode nyheder om morgenkvalme er, at der er snesevis af hjem retsmidler, mange bakkes op af læger og jordemødre, der kan give lindring til symptomerne.

Glukose kontrol

Måske det bedste bud, ifølge certificeret sygeplejerske jordemoder Tekoa King, er at tilpasse din spise med den måde, dit barn spiser. Fordi babyer konstant stjæle glukose fra blodet i små mængder, kan ofte erstatter at glukose i lige så små mængder i løbet af dagen lette kvalme. Kongen hedder de bedste fødevarer til varetagelse af dette simple sukkerarter og frugter, såsom appelsinsaft og druer.

Mandler

Ifølge Gregory Radio, MD, chef for reproduktiv medicin på Allentown Hospital i Pennsylvania, "du bør altid have noget i maven, selvom det er bare en krakker eller en candy bar." Dette er fordi under graviditet, din mave naturligt ups produktion af syrer, og når du har en tom mave, disse syrer har ikke noget at arbejde på, forårsager kvalme og halsbrand. Kongen anbefaler også spiser mandler i løbet af dagen præcis derfor, og for deres høj næringsstof og protein indhold.

Hindbær te

Hindbær te har været betragtet som en gravid kvindes bedste ven i hundreder af år. Ifølge Oregon Health and Science University School of sygeplejerske jordemoder er hindbær te en af de mest effektive hjem retsmidler for graviditet, tilbyder et væld af fordele til gravide kvinder, herunder lempelse morgenkvalme, gør sammentrækninger mere effektive og forebygge abort. Gravide kvinder bør drikke flere kopper om dagen, men undgå, hvis de er diabetiker.

Tidlig morgen kiks

Ifølge King er holde en let snack, ligesom mandler eller crackere ved siden af din seng, en stor hjem afhjælpe at afværge morgenkvalme. Blodsukker dråber og at syrer akkumulerer natten over. Disse faktorer, blandet med bevægelse på en tom mave er en almindelig årsag til graviditetskvalme. Spise noget lille, bidrager bare en krakker, før selv at komme ud af sengen hver morgen til at imødegå syrer og øge blodsukkeret. Dette kan stoppe morgenkvalme, før det begynder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com