Symptomer på en delvist kollapset lunge

03/16/2014 by admin

Delvist kollapset lunge er forårsaget når luft fylder rummet mellem væggen i brysthulen og lungerne, forårsager lunge at kollapse. De mere alvorlige tilstand af kollapset lunge er forårsaget af en traumatisk begivenhed, såsom en skade til brystvæggen eller et hul i lungen. En delvis kollapset lunge, dog opstår ofte spontant og uden advarsel.

Identifikation

Der er to typer af kollapsede lunger--spænding pneumothorax, som er den mere alvorlige version af kollapset lunge; og enkle pneumothorax, eller delvist kollapset lunge. I den enkle eller spontan pneumothorax, pres forårsaget af indførelsen af luft mellem brysthulen og lunge ikke er alvorlige nok til at forårsage alvorlige skader på det kardiovaskulære system.

Årsager

Årsagerne til delvist kollapsede lunger kan medføre aktiviteter eller livsstil, der vil, med tiden, ødelægge eller svække lungerne. Dette omfatter risikobetonet adfærd såsom rygning cigaretter eller bruge og misbruge narkotika. Det kan også være forårsaget af andre alvorlige former for åndedrætsbesvær, især hvis disse problemer ikke, på lang sigt, er blevet ordentligt behandlet.

Symptomer

Symptomer for delvist kollapset lunge kan omfatte: alvorlige brystsmerter, åndedrætsbesvær og hoste. Nogen oplever et af disse symptomer bør konsultere en læge.

Behandling

I modsætning til den mere alvorlige form af kollapset lunge kræver ikke en delvis kollapset lunge kirurgisk behandling. I virkeligheden, over tid, vil betingelsen forbedre uden behandling. Stadig, en læge bør konsulteres for at overvåge fremskridtene med de lunge tilstand. Der er altid mulighed for, at længere tids problemer kan langsomt føre til mere alvorlige problemer med hjerte-kar-systemet. I sådanne tilfælde bliver kirurgiske behandling nødvendig.

Forebyggelse/løsning

Der er direkte ting man kan gøre for at forhindre en spontan delvist kollapset lunge. Dette kan omfatte skære livsstil adfærd, der forårsager det---rygning og stofmisbrug--- og søger behandling for andre ikke-relaterede respiratoriske problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com