Hvordan til at tabe: 20 Pounds i 60 dage uden motion

02/08/2014 by admin

Hvordan til at tabe: 20 Pounds i 60 dage uden motion

Vil du tabe sig uden motion? Jeg gjorde. Ingen fad kostvaner. Ingen piller eller kosttilskud. Ingen cremer eller lotion. Du kan tabe sig ved at spise en sund kost. Dette er, hvordan jeg gjorde det.

Instruktioner

• Sætte et mål. I November 2008 jeg har en hård tid montering mit tøj. Jeg var fik kommentarer om at få vægt og jeg fandt mig selv bare ikke lide min krop. Jeg var motiveret, så jeg sætte et mål for mig selv, skrev det ned og bad om det. Dit mål er at være en, som du er forpligtet til. Mit mål var at tabe. Jeg havde planlagt at miste 28 pounds af 1 April.

• Har en Plan. Nu hvor du ved, hvad dit mål er, hvordan vil du udføre det. Du har brug for et vægttab plan, der vil gøre din kost. Din daglige aktiviteter er specifikt, hvad kan du med held opfylde din kost og vægt tab mål.

• Min plan var at spise sundt. Jeg besluttede at gøre 70-80% af alle jeg spiste frisk frugt og grøntsager. Jeg ville også drikke 8 glas vand om dagen og drikke naturlige kinesisk kost te ligesom Oolong, Pu-is og grøn te. Jeg ville spise tidligt, spiser ofte, spise mindre, spise sundt. Dette er virkelig ikke en kost. Dette er en ændring af livsstil. Min plan var at "tabe uden motion". Min plan var ikke at undgå udøver, træner var bare ikke en del af min plan.

• Dokumentere dine fremskridt. Jeg opretholdt en daglig log af hvad jeg ville spise i min vægt tab journal. Processen med at skrive, hvad jeg ville spise dagligt hjalp mig med at holde fokus på mine mål og spise sundt næste dag. Det har også hjulpet mig til at være forberedt og planlægge den næste dag da jeg altid tænkt på hvad jeg spiste og hvor sundt det var for mig.

• Gennemgang og revidere. Min vægt tab journal tillod mig at gennemgå og revidere, hvordan jeg ville spise. Ved at logge ind min daglige aktiviteter ikke kun har jeg kunnet konstatere, hvad jeg gjorde og hvor sig arbejdede jeg kunne revidere hvad der virkede for mig. Denne måde min kost var i live og ikke stive. Dette gav mulighed for den fleksibilitet, jeg havde brug for succes.

• Beløn dig selv. Der er altid op-og nedture, hver gang nogen forsøger at opnå mål. Der er gode dage og dårlige dage. Jeg fokuserede på belønne mig selv for min daglige og ugentlige resultater mens ikke få på mig selv hvis jeg havde et tilbageslag. Min belønning var aldrig gå imod min kost, men at gøre nogle ting, som jeg nød i livet. Jeg ville gå til showet, få en film eller bog. Mange gange disse "belønninger" var ting, jeg ville gøre alligevel, men jeg brugte dem som min self motivation og belønning.

• Bede. Dette er opført sidst men det er faktisk først på min liste. Bøn holder mig fokuseret og jordet. Bøn lægger vægt på Gud og hans vilje for mit liv. Bøn reducerer bekymring. Bøn ændringer ting. Bøn ændrer du. Når du forsøger at ændre de negative ting i dit liv som at spise en kost af fødevarer og drikkevarer, der er skadelige for dit helbred, er bøn afgørende. Jeg tror, jeg ikke kan tabe sig uden bøn. Dagligt takker jeg Gud for mit vægttab og selv mine udfordringer. Dagligt beder jeg til Gud for styrke til at gøre de ting, jeg havde planlagt, så jeg kunne tabe. Den første ingrediens i "Min kost" er bøn.

• Resultaterne. Jeg tabt 20 pounds i 60 dage uden træning. Dette er en ændring af hvordan jeg lever ikke en kost. Jeg ved, for at bevare denne vægt jeg skal træne. Jeg virkeligheden jeg gerne træne men jeg var så fokuseret på de negative ting, jeg spiste, at jeg ønskede at ændre det første i mit liv. Nu komplimenteret jeg dagligt på hvor godt jeg ser. Folk tror, jeg har tilbragt en masse penge på nyt tøj. I virkeligheden min talje er 2 størrelser mindre og kan passe tøj jeg ikke har været i 2 år.Ja, du kan tabe sig uden at udøve. Motion hjælper. Øvelse vil holde det ud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com