Om neopren talje støtter

02/19/2014 by admin

Neopren talje støtter er slidt for at støtte en stiv i lænden og krydsben områder af lænden. Disse områder er mest tilbøjelige til at skade og kroniske lændesmerter fra skader fra sport, arbejde eller bil ulykker.Priserne varierer fra $4,99 $ 36 online. Talje understøtter kan også købes fra sporting godt, massage levering detailforretninger og nogle apoteker og fysioterapi klinikker. Se din læge hvis du oplever alvorlige lændesmerter, der forhindrer dig i at fungere i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Identifikation

Neopren talje støtter generelt er en wrap-around-band, der fæster i taljen med Velcro til sikkert støtte og let komprimere lænden for at lindre eller reducere lændesmerter. Det kan være anbefalet af en læge, fysioterapeut eller kiropraktor til at hjælpe en patient beskytte hendes lav ryg mens healing fra en skade.

Funktion

En neopren talje support giver en let kompression og stive støtte til lænden og krydsben til at lindre kroniske lav ryg smerter fra dårlige arbejdsstillinger, lav ryg stamme eller skade. Korsbenet er den fladtrykte, boney "saddel" i bunden af rygsøjlen, der rundes let når vi sidder i en stol. Doing kan så let forårsage kroniske lændesmerter. Ved hjælp af en neopren talje støtte, en person kan skabe en højere kropsholdning, der ikke vil tillade lænden afrunde og skabe mere smerte i lænden eller korsbenet områder af lænden. Talje-support giver fast støtte indtil personen udvikler den funktionelle muskelstyrke for at beskytte ryggen mod yderligere skade eller smerte.

Funktioner

Neopren talje støtter er generelt oplyse-last, bred og fastgjort med Velcro faner. De kan rengøres med en blød klud og sæbevand. Der er forskellige versioner af neopren talje support, der omfatter tungere versioner til brug på arbejdspladsen i en industriel indstilling eller lettere, tyndere versioner for skrivebord arbejde. Der findes versioner, som også kan bæres til sportsaktiviteter som vægtløftning. Power løftere, men bruge normalt læder vægtløftning bælter.

Fordele

Sakral-illiac leddene, der er på hver side af rygsøjlen er ofte meget mobile, efter en lav ryg skade. Det er nemt at "vandretur" et hip til lidt højere end en anden mens du sidder. Ved hjælp af en neopren talje støtte kan hjælpe med at holde korsbenet i en neutral position så S-jeg leddene er også mere niveau, hvilket bidrager til at reducere lændesmerter.

Overvejelser

Har din læge vurdere du. Du kan kræve en kiropraktik justering eller har brug at se en fysioterapeut til at lære konkrete øvelser, der kan forlænge, strække og også styrke centrale abdominale muskler for at reducere lændesmerter. Afhængigt af sværhedsgraden af din lav ryg-og laendeskader, kan gør yoga eller fysisk terapi hjælpe fremskynde din opsving. Spørg din læge, hvis iført en neopren talje støtte er passende for din form for skade eller følsomhed.

Advarsel

Må ikke antage, at ved at bære en neopren talje støtter, at dine lændesmerter forsvinder. Normalt, vil det kræve en kombination af motion, stresshåndtering og lære bedre krop mekanik for at reducere lændesmerter. Også, hvis du har et job, der kræver tunge løft, lære af en ergoterapeut sådan ordentligt løft. Ved hjælp af ben og mavemuskler i stedet for lænden kan hjælpe med at forhindre lændesmerter.

Forebyggelse/løsning

Vurdere dit arbejde og hjem miljø og redesign områder hvor du sidde, så de er ergonomisk. Er fødderne fladt, mens siddende og hovedet niveau med din computerskærm? Også, opretholde en regelmæssig motion og stretching rutinemæssige af endnu 20 minutter om dagen for at holde et fundament af core abdominal styrke og trækkraft gennem rygsøjlen at forebygge lændesmerter eller skade.Grøft høje hæle eller iført en fedt tegnebog i din baglomme; disse vaner skabe en ujævnheder i lænden, kan bidrage til lændesmerter over tid. Eksperimentere med forskellige typer af neopren talje understøtter til at afgøre, hvilken en er bedst for dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com