Familiens hjælp for Bipolar lidelse

03/09/2014 by admin

En person med bipolar lidelse er ikke den eneste offer for hjernesygdom. Familiemedlemmer, der skal beskæftige sig med rutschebane følelsesmæssige udsving kan lide så godt. At være støttende, når en elsket man har bipolar lidelse kan stamme familiebånd og føre til forstyrrelser og konflikter. Lære nogle klare færdigheder og teknikker til at håndtere en forælder, kan et barn eller en søskende med denne betingelse gøre livet lettere for hele familien.

De første skridt

Lære så meget som du kan om bipolar lidelse og hvordan sygdommen påvirker mennesker. Mentale betingelser bære en stigmatisering, der kan gøre familiemedlemmer ubehageligt og anspændt omkring offer. Ved at uddanne hvert medlem af familien om symptomerne, kan behandling og prognose for denne hjernesygdom føre til mere støttende familieforhold. Når alles følelser og bekymringer er behandlet, kan hele familien begynder at arbejde mod en genopretningsplan.

Deling i Recovery

Fordi bipolar lidelse er rettet mod følelserne, kan offer ikke være i den bedste position til at mærke, hvornår han opfører sig utilregneligt. En familierådgiver kan tildele ansvar over for selv små børn, som rapporterer en "dårlig stemning" til en forælder. At have en bipolar familiemedlem betyder opsving og behandling vil være mindre traumatisk, når alle kender deres pligt og følger en generel plan.Erkender de tidlige advarselstegn af en nærmer sig depressiv episode kan hjælpe med at reducere sværhedsgraden af fase og alert familiemedlemmer til potentielle problemer. Vrede er et fælles symptom på bipolar lidelse og små børn er særligt sårbare over for et familiemedlem anfald af raseri. Lære et barn at identificere tegn på en forestående episode fritager dem for nogen tanker om ansvar og giver dem til at føle som om de er en del af løsningen.

Omsorg for pårørende

Selv med uddannelse og planlægning, kan lever i en familie med en bipolær enkelte være stressende. At deltage i en støttegruppe for familier, der lever med psykisk sygdom kan berolige og trøste. Den nationale Alliance om psykisk sygdom vedligeholder en database med alle dens medlemsgrupper.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com