Familie vægttab lejre

05/02/2014 by admin

Familie vægttab lejre

Deltager i et vægttab lejren som en familie har mange fordele. Ikke blot den hele familie komme til at dele en rejse mod at få sunde og tabende vægt, men de er i stand til at tilskynde hinanden gennem mange op-og nedture, som følger med en sådan bestræbelse. En sommerlejr og retreat, der er skræddersyet til vægttab som en familie tilbyder resort-lignende indkvartering, så det kan nemt erstatte en årlige ferie. Yderligere valgmuligheder omfatter oprettelse af en hjemme-baseret lejr.

Hjem og Fitness lejre

Overveje at oprette en hjemme-baseret camp hvor lokale uddannelse om ernæring og motion er centrum for aktivitet for et par dage eller en uge. Tilmelde dig som en familie i fællesskab klasser, der underviser vægtkontrol. Tage en familie fitness tur som en guidet vandring eller cykling udflugt til at begynde at engagere sig i mere aerob aktivitet sammen. Tilmelding til et fitness - eller sports-baserede lejren som en familie er en anden måde at kickstarte vægttab sammen. Sørg for at konsultere den praktiserende læge før du begynder en ny øvelsesprogram.

Kilde familie lejr

Kilde familie Camp (WFC), beliggende i Pinehurst, North Carolina, er et eksempel på en camp, der er designet til familier, der ønsker at tabe sig sammen. Kører fra midten af juni til begyndelsen af August, er Wellsprings familie lejr et sted at lære sunde vaner. Aktiviteterne omfatter "personlig træning, vandreture, fitnessklasser, svømning, og en bred vifte af sport, spil og andre sjove og energigivende aktiviteter designet til at motivere forældre og børn til at fortsætte en langt højere grad af aktivitet efter hjemkomsten." Lejren er modelleret efter en udvej at sikre familier føler sig trygge og at tilskynde dem til at tilmelde dig i stedet for en familieferie.

Fitness uddannelse

Fitness uddannelse er en central del af et vægttab lejren. Udvikle øvelse og fitness færdigheder hjælper hvert medlem af familien, Lær at tabe. Fokus på aktiv livsstil bidrager til at fremme Hobbyer, der vil støtte i vægttab og forvaltning i hele livet. Samtidig med at en lejr, modtager familier undervisning på brændende kalorier, aerob output, nye sport og hvordan man bruger fitnessmaskiner sikkert. Disse færdigheder kan også læres gennem en familie personlig træner eller ved at tage Fællesskabets klasser.

Ernærings-uddannelse

Når en familie er overvægtige, må de ændre ikke blot deres motionsvaner, men deres spisevaner så godt. Læring korrekt ernæring er det første skridt mod at skabe en sund familie. Da familier typisk spiser sammen, er hvilket gør ændringen med alle om bord afgørende. Vægttab lejre og Fællesskabets klasser lære grundlæggende ernæringsmæssige strategier, der vil hjælpe familier balance kost korrekt for hver enkelt samt gruppen.

Fordelene ved at tabe sig som en familie

At tabe sig som en familie har mange fordele. Ikke kun gavner alle fra gensidig opmuntring, men familier lære at håndtere stress og øge kommunikationsevner. Ifølge WFC, "i slutningen af sessionen, alle familie medlemmer vil have færdigheder, viden, og støtte nødvendige for at omdanne den hjemlige omgivelser til et sted, hvor alle har motivation og tankegang nødvendige for fortsat vægttab og en varig sund livsstil."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com