Hvilken prævention vil gøre dig vinde vægt?

04/17/2014 by admin

Hvilken prævention vil gøre dig vinde vægt?

Når kvinder ønsker at undgå graviditet, henvist de ofte til prævention. Valgmuligheder såsom injektioner, piller og patches tillade kvinde til at vælge en metode, der vil justere bedre med hendes livsstil. Selv om prævention er relativt sikker og producerer kun få (hvis nogen) bivirkninger, er en af de største bekymringer med fleste kvinder vægtøgning.

Typer

Der er to hovedtyper af prævention, at forårsager vægtstigning. Den første type er Depo Provera injektion. Denne type prævention administreres hver tredje måned og indeholder progestin, som er et syntetisk hormon. Den anden form for prævention, der forårsager vægtstigning er p-piller. Disse piller indeholder østrogen og progesteron og skal tages dagligt.

Årsager

Der er en række årsager hvorfor prævention forårsager vægtstigning. Væskeophobning på grund af øget saltindtag er de fælles spørgsmål findes i de fleste kvinde, der er afhængige af prævention.

En anden grund til vægtøgning er de øgede hormoner som østrogen, som prævention fører til kroppen. Disse hormoner stimulere visse nyre stoffer, som får kroppen til at opbevare vand i fedt celler i hele kroppen.

Fødsel kontrol medfører også en kvindes appetit til at stige.

Hvem er berørt

Folk, der har en høj natrium (også kendt som salt) indtag har en større chance for vægt vinde med prævention. Høje niveauer af natrium i kroppen forårsager væskeophobning og kan optræde som hævelse eller en generel vægtøgning.

Kvinder, der ikke motionerer regelmæssigt eller tilbringe størstedelen af deres dag sidder også se en stigning i deres vægt på svangerskabsforebyggelse. Manglen bevægelse forhindrer kroppen i at brænde de ekstra kalorier, der er taget på grund af øget appetit og ikke tillader kroppen til at behandle overskydende væske, der kan gemmes.

Selv om prævention er ofte bruges til at hjælpe med at opbygge hormonniveauer i en kvinde, der lider af et fald i østrogen, kan det forårsage vægtstigning for nogen, der har normale niveauer. Når en kvinde har normale niveauer af østrogen i sit system, kan det løft, der tilbydes af prævention ofte forårsage kroppen til at lagre fedt lettere.

Tidsramme

Vægtøgning fra prævention opstår ofte indenfor det første år. Den gennemsnitlige vægtforøgelse med Depo Provera er 5,6 pounds i de første år. P-piller bidrage til en gennemsnitlig vægtstigning på 10 pounds inden for det første år.

Forebyggelse/løsning

Den bedste måde for en kvinde at forhindre vægtøgning er at udøve og se hendes fødeindtagelse. Skære ned på natrium og drikke mere vand vil også hjælpe med at holde kroppen fra fastholde væske. Når en kvinde ikke drikker vand dagligt, hendes krop vil gemme væsker allerede i hendes system i tilfælde af dehydrering. Ved at holde hydreret kroppen, behøver kroppen ikke at opbevare vand--hvilket er, hvad er årsagen væskeophobning.

En anden måde at administrere vægtøgning med prævention er at konsultere den læge, der administrerer medicinen. Hvis vægtøgning skyldes det højere niveau af hormoner i prævention, kan det være muligt at sænke dosis uden at ofre fordelene ved at forhindre graviditet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com