Hvordan man lever med en kat, når du er allergisk

04/30/2014 by admin

Hvordan man lever med en kat, når du er allergisk

Mange af os er allergisk over for katte, men ønsker at leve med dem alligevel. Det kan være vores kærlighed til katte eller måske vores betydelige andre har en kat og du kender mister du hvis du sige "ham eller mig". Du kan søge lægehjælp og få skud - nogle gange så hyppigt som to gange om ugen. Men hvis du ønsker en ikke-medicinsk løsning der er skridt du kan tage.

Instruktioner

• Gøre dit soveværelse en ingen kat zone. Du vil ikke være glad, hvis du ikke kan sove på grund af sniffles, stuffiness og kløe øjne. Kattene kan have resten af huset men soveværelset skal være din fristed.

• Vakuum - alot! At holde på toppen af katten hår vil gå lang vej mod at holde allergisymptomer i skak. En af de nemmeste måder at holde dine gulve rene er at investere i en robot støvsuger som en Roomba. Du kan starte det, når du forlader for at arbejde hver dag og det vil vandre hus støvsugning op alle støv og kat hår. Hvis du bor i et stort eller Multi-niveau hus kan du har brug at få mere end én. Du skal støvsuge møbler mindst ugentligt, men hvis du ofre for din betydelige andre kat, spørge ham eller hende at støvsuge møbler for dig.

• Giv din kat et ugentlig fugtig bad med et produkt til at fjerne de antigener, der forårsager allergi. For at gøre dette du fugt en klud med en allergi produkt som Allerpet/C og tørre kattens pels over det hele. Fnug tørre ham med et badehåndklæde og han vil være godt for en uge. Gøre tørring en cuddle session med katten og han vil elske den.

• Vask dine hænder efter petting katten. Være meget omhyggelig med at undgå at gnide øjnene efter petting katten. Hvis du har problemer med kløe øjne, kan din optometrist ordinere øjendråber, som vil lindre kløe straks.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com