Hvordan til at behandle ligtorne med citroner

06/05/2013 by admin

Hvordan til at behandle ligtorne med citroner

Ligtorne er områder med fortykket hud, der normalt forekommer på fødderne. De har tendens til at udvikle sig i områder, der oplever overdreven pres og er en af kroppens naturlige forsvar mod højt tryk. Men hvis en majs vokser for store, kroppen vil ikke anerkende det som en del af kroppen og vil begynde at angribe det som en udenlandsk vækst. Når dette sker, bliver ligtorne smertefulde og inficerede. Retsmidler såsom majs plastre skelner ikke mellem sund hud og ligtorne, så de kan være ganske farligt. Du bør også undlade at skære din ligtorne, da dette kan resultere i alvorlig blødning og ardannelse. Den bedste måde at lindre majs smerter er at behandle det naturligt og fjerne kilden til pres. Dette kan betyde at købe nye sko eller ikke iført høje hæle så ofte. I denne artikel vil vi diskutere hvordan til at behandle ligtorne med citroner, således at de vil blive mindre betændt og endog forsvinde.

Instruktioner

Hvordan til at behandle ligtorne med citroner

• Skær en tynd skive citron. Du kan gøre dette ved at skære en citron kvartaler, derefter skære et fladt stykke ud af én side af en fjerdedel.

• Wrap citron omkring kornet. Det bør dække hele kornet og vil formentlig også røre en del af området upåvirket af din tå eller fod.

• Wrap tape omkring citron og din mund. Båndet skal ikke skæres af din omsætning, men det bør holde citron skive forsvarligt på plads. Omfatte hele citron skive, så saften ikke sive ud.

• Efterlad citron tapede til din fod natten over. Hvis du ønsker, kan du bære en sok over din mund til at forhindre båndet glider.

• Vask off citron behandling. Forsigtigt vaske området med majs med varmt vand for at fjerne citronsaft. Din fod skal føle sig mindre smertefulde og over tid, med passende ændringer i foden påklædning, vil du se majs mindske og endog forsvinde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com